Депутатите обсъждат промените в Закона за електронните съобщения

  • 06 февруари 2015 07:24

  • 1073
  • 0
Депутатите обсъждат промените в Закона за електронните съобщения
© Булфото

Депутатите ще обсъждат промените в Закона за електронните съобщения, внесени от Министерски съвет.

Измененията произтичат от изпратено от страна на Европейската комисия уведомително писмо относно нарушение при транспониране на разпоредбите, свързани с налагането на финансови санкции на доставчиците на електронни съобщителни мрежи и услуги.

От 11.00 часа ще започне и парламентарния контрол, в който участие ще вземе вицепремиера Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., към която има питане за кадровата политика на правителството. Към вицепремиера Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е отправено запитване за ограничаването и управлението на рисковете, произтичащи от пребиваването на територията на страната на нелегални имигранти.

На 11 въпроса ще отговаря финансовия министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, сред които промените в Кодекса за социално осигуряване и готвената наредба на МС за регулиране на неизяснените въпроси по реда на осигуряване на българските граждани, родени след 31.12.1959 г., както и за бюджета за 2015-та.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1073 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини