Ген. Михов отказа да коментира състоянието на войската

  • 05 февруари 2015 15:45

  • 2404
  • 4
Ген. Михов отказа да коментира състоянието на войската
© Булфото

Днес се проведе заседание на парламентарната Комисия по отбрана, предаде репортер на Novini.bg.

То протече при закрити врата, като бяха обсъдени две точки. Първата беше обобщена оценка за състоянието на Въоръжените сили, а втората-Проект за решение за недопускане разполагането на военни формирования на НАТО на територията на Република България, внесен от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. След края на заседанието председателят на комисията генерал Михо Михов беше лаконичен пред чакащите го журналисти. "Не считам, че комисията трябва да дава информация за вътрешното състояние на Въоръжените сили. Това заседание има смисъл, когато всички членове на комисията присъстват и изказват своите становища. Трябва да се намерят подходи за подпомагане на изпълнителната власт и на Министерството на отбраната", каза Михов.

"Днес министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. е в Брюксел. Очакваме го следващата седмица на съвместно заседание с Комисията по външна политика. Там ще се обсъди актуалната и динамична ситуация в България", завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2404 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.04.25 | 15:51

4
И тъй като сидерастката пачавретина Волен Сидеров не се показва по никакви телевизии и радиа, освен по телевизията на Аллах, Алфа ТВ, реших да драсна тук, защото Волен Сидероглу-паша, се изгуби като Рублата!Салям Алейкум братя сидерсти, да не забравите да гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти УНИКАЛНИ КОМУНИСТИ. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!
венелин

2015.02.06 | 07:25

1
Брато, изпий си хапчето и сядай на дивана да плетеш дантелки.

2015.04.14 | 12:01

3
КАК ДА КОМЕНТИРАШ НЕЩО ДЕТО ВЕЧЕ ГО НЯМАШ!
Б“БОРИСОВ

2015.03.15 | 18:08

2
Искам да лапам черни натовски пишки до припадъци.Моля ви ......!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини