Програмата „Окшънайз” е революционна, обяви Лукарски

  • 30 януари 2015 14:08

  • 2565
  • 2
Програмата „Окшънайз” е революционна, обяви Лукарски
©

Програмата „Окшънайз” е доста прагматична и революционна. Това каза министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва, който говори пред Американската търговска камара на тема „Приоритети на българското правителство през 2015 година": Политики и мерки за икономически растеж, привличане на инвестиции и изпълнение на оперативни програми".

По думите му, цитирани от Фокус, тази програма теоретически не пречи да бъде имплементирана, но законодателството ни все още е на такъв етап, така че тази платформа не може да подходи към всички стоки и услуги еднакво и по един и същ начин.

„Сепаративно трябва да разглеждаме стоки, които са в областта на отбраната, държавната сигурност, които касаят определени браншове, в които „Окшънайз” все още не може да бъде приложена. Ние сме на ниво Закон за обществените поръчки, неговата промяна и вървене към електронни обществени поръчки. Това, което от „Окшънайз" правят е пример за нас и ще се постараем в нашата нова програма да го имплементирана ", обясни министър Лукарски.

Последвайте канала на

2565 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.21 | 14:19

2
oxionize е недовършен и това не го прави съвършен.

2015.06.21 | 14:19

1
А у у у, че компетентен министър си имаме! Глупостта Божко е изписана на лицето ти, а "разсъжденията " ти са паяшки.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини