Радан Кънев: Промяната в праводсъдието е наша, насъщна нужда

  • 27 януари 2015 09:47

  • 1047
  • 3
Радан Кънев: Промяната в праводсъдието е наша, насъщна нужда
©

Председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и каза в "Преди всички" по БНР, че ако докладът, който очакваме от Брюксел, ни успокои, за нас ще има много тежки последици.

"Много от колегите предпочитат нещата да останат каквито са и се стремят към формални промени и ако се хлъзнем по тази посока, последиците ще бъдат много тежки, защото положението в България е критично, правосъдието е в много дълбока криза и промяната в него е преди всичко наша, вътрешна насъщна нужда.
Както успяхме да постигнем широко мнозинство, така ще успеем и с тази стратегия", каза той.

В петък изтича крайният срок за номиниране на главен съдебен инспектор. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира: "Достойни номининации има и в момента, би било добре, ако можем да се обединим около една. Инспекторатът е загубил инерцията от преди години, смята Кънев. Ние трябва да му върнем тази сила. От името на Реформаторския блок вероятно няма да има кандидатура. По-широко подкрепена кандидатура е нещо възможно".

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви още, че реформаторите няма да обсъждат повече дали Висшият съдебен съвет да работи като постоянен орган или не.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1047 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иванов

2015.01.27 | 18:21

3
Абе стига обикаляхте медиите и само говорите ; - трябва това да се направи ,трябва онова да се направи! Или взимайте мерки ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ. СТАВАТЕ СМЕШНИ И БАНАЛНИ.

2015.01.27 | 18:21

2
Промяната не става с лалане!!! Реформа се прави от раз и се реже от дъно! Другото е тинтири-минтири, да се намираме на приказка!

2015.01.27 | 18:21

1
Раданееей, много приказки на пазара! Времето Ви изтича! Вземете свършете нещо най накрая!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини