Каракачанов: ПФ не е "златен пръст", не осребряваме нищо (видео)

  • 21 януари 2015 08:31

  • 1447
  • 2
Каракачанов: ПФ не е "златен пръст", не осребряваме нищо (видео)
© Булфото

Процесът на общуване в управляващата коалиция като че ли още се отработва. Например ние не бяхме информирани за поправката за пенсионните фондове и затова гласувахме против. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той посочи, че няма защо ПФ да работи срещу кабинета. В управленската програма на правителството, която ще бъде приета днес, има заложени доста наши предложения. Осигуряваме мнозинство на това правителство срещу изпълнение на приоритетите ни. Не се изживяваме като "златен пръст", защото не осребряваме нищо от това, което правим, заяви Каракачанов.

Той каза, че ПФ категорично подкрепя доизграждането на оградата на българо-турската граница, за да се спре бежанският натиск. По думите му в охраната на границата е наложително да се включи и армията.

Другите основни приоритети, за които патриотите ще настояват да работи правителството, са борба с битовата престъпност и решаване на кризата в енергетиката.

Каракачанов бе категоричен, че ПФ няма да подкрепи исканата от лидера на ДПС Лютви Местан оставка на здравния министър Петър Москов. Каракачанов заяви, че "Местан се прави на интересен".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1447 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.21 | 14:37

2
При ГЕЯ , БЕЯ И ЗЛОДЕЯ не беше " златен пръст", а "златен г. ъз" -- ДПС му запушиха г . ъза на Долния с няколко милиона !!

2015.01.21 | 11:47

1
dogan zapushi gaza i ystata na boiko,s zepa si

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини