Колев: Оценката на Борисов за Плевнелиев е "По-добре жена за президент"

  • 21 януари 2015 07:57

  • 2226
  • 6
Колев: Оценката на Борисов за Плевнелиев е "По-добре жена за президент"
©

Не мисля, че яростно се напада президента Плевнелиев. Безпощадната оценка беше дадена онзи ден, когато Борисов предложи жена за президент. Тук я няма дори идеята да се подкрепи Плевнелиев за втори мандат. Дори партията, която го издигна не иска повече да го подкрепи - това е една безпощадна оценка за неговата работа. Това каза социологът Кольо Колев пред БТВ.

Струва ми се, че с всички изказвания на Борисов се мисли за друга опция и никой не допуска хипотезата за втори мандат. Самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с изказването си опипа почвата. Това коментира социологът Антоанета Христова в същото предаване.

Дори когато Плевнелиев говори със свои думи имаш чувството, че повтаря думите на някой друг. На него му се падна доста тежка задача - да сформира две правителства, отбеляза Колев.

Проблемът му е, че той стартира като част от имиджа на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В процеса на отделяне и създаване на имидж той се опита да изглежда като президент на всички българи, но това нему се получи. Той не успя да излезе извън рамките на тези хора, които презентира, изтъкна Христова.

Грешка беше, че той открито се противопостави на управляващата коалиция. Той не се дистанцира от ГЕРБ, посочи Колев. Христова не се съгласи. Според нея той се е дистанцирал от ГЕРБ, проблемът на всички е, че не успяват да се дистанцират достатъчно. Въпросът е къде е мярата и как контролираш публичното си пристрастие. Той е повече презентационен и е много ясен в своите предпочитания. По този начин не успява да защити образа на президент на всички българи, смята Христова.

Оценката ми за 100-те дни управление е нулева. Отново сме свидетели на управлението на Борисов едно. Това, което подозирам, че ще се случва е опит да се купува политическо време, което нямаме. Именно заради това се теглят и заеми, които да отложат текущите кризи и да се закрепим, смята Колев

Свидетели сме на промяната на стила на управление, но това отново е лъскане на имидж. Нищо не е видяно като реални действия все още. В момент зададената схема е неразбиваема и няма динамика.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2226 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.22 | 00:48

6
Червен боклук !!!

2015.01.22 | 00:48

4
Всички са такива и леви и "десни",с една обща майка БКП !
Пародия

2015.01.22 | 00:48

5
тези яко си плащат да са в обективите на камерата .... тоя една вярна прогноза не е дал през живота си , но обикаля телевизиите като гуру . даваше преднина на БСП пред ГЕРБ , а то какво стана с малко не позна , има няма 40 депутата за БСП и двойно за ГЕРБ и ми кажете , що за човек ще продължава да лъже хората и да харчи милионите дето му дават за правилните прогнози
e

2015.01.22 | 00:48

3
Антоанета Христова е дърта кариеристка от БАН.

2015.01.22 | 00:48

2
Как може телевизиите да допускат в ефира си подобни уроди?

2015.01.21 | 11:25

1
Жената е човек, педала е част от возило

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини