Михо Михов: Реформите в МВР изостават с години

  • 20 януари 2015 13:53

  • 2038
  • 4
Михо Михов: Реформите в МВР изостават с години
© Булфото

Реформите в МВР изостават с години. Това смята генерал Михо Михов, народен представител от АБВ, който днес бе в Бургас. Той е и председател на Комисията по отбрана в Народното събрание.

Генерал Михов добави, че смята да внесе предложения за промени на второ четене на закона за МВР. Тезата му е, че престъпността  трябва да се изкорени, а не да се противодейства, както е записано в предложението в момента.

Друг въпрос, който коментира генерал Михов пред журналисти е финансирането на ДКЕВР. Според него то трябва да не е зависимо от тези, които контролира. АБВ подкрепя разделението на ДКЕВР по линия на енергетиката и водоснабдяването, а отчитането на дейността да бъде пред парламента.

Генерал Михов коментира и външната ни политика. Според него върху страната ни доминира в международен план военнополитическата криза в Украйна и новата политическа среда и ситуация около Турция. Ако турският газов поток стане реалност, това много ще повлияе върху България.

По отношение на ЕС депутатът каза, че съюзът има много вътрешни проблеми. Приемането на България в Еврозоната няма да  се случи бързо. Но на регионално и национално ниво страната ни трябва да се доближава до нея, защото това е перспективата, каза още генерал Михов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2038 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.20 | 20:36

4
С една дума нищо не е казал.Да даде решението на тези констатации,които целия народ ги знае.

2015.01.20 | 20:35

3
Прав е за всичко,което казва,за всичко.Разрушиха и ограбиха държавата до максимум,сега трябва да я построят отново.Такива професионалисти от старата генерация с опит трябва да възстановят реда в страната.

2015.01.20 | 20:35

2
може би генерала ще сподели какво е престъпност ?
хе-хе

2015.01.20 | 19:00

1
Другаря Михов да си гледа армията от където е излязъл, а не да дава идеи за МВР от което не разбира нищо!

Добави коментар

Водещи новини