Румен Петков: БСП имат системен проблем

  • 19 януари 2015 17:40

  • 2152
  • 7
Румен Петков: БСП имат системен проблем
©

Ние винаги сме заявявали, че сме готови за готови за преговори и за явяване с общи кандидати на левицата, на предстоящите местни избори. Малко ме смутиха изказванията на някои лидери от БСП. Не хубаво в политиката да реагираш така, когато срещу теб има протегната ръка. Днес говорих с доста кметове на БСП и левицата, които са разочаровани от това държание, защото то ги обрича на политическа самота по време на изборите.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ. Ние взехме много трудно решение за участието във властта. Все пак постигнахме доста неща, които мандатоносителя БСП не успя да реализира при предишното управление. АБВ има много сериозен ресурс и той ще търпи развитие. В БСП има системен проблем. Те поемат ангажименти и лъжат съвсем отчетливо обществото. За предишните десет загуби, пак ли АБВ им е била виновна, попита Петков. Трябва да направим много сериозен анализ и да вземем решение за изборите, защото иначе обричаме кметските избори да бъдат спечелени от десницата. Това няма да е катастрофа само за БСП, но и за България, категоричен беше той.

Петков коментира и последните показни убийства в страната. Правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 свърши една колосална глупост, а именно изваждането на ГДБОП от МВР и вкарването й в ДАНС. Бяха направени сериозни законови и структурни промени, които възпрепятстваха работата на МВР. Системата за сигурност е много консервативна. Продължава обезкървяването на МВР. Призовавам вътрешният министър да излезе и да каже, колко кадри на МВР са били уволнени и изгонени по времето на предишното управление? Пред МВР има много проблеми за решаване. Първият е този с бежанците. Тук помощ трябва да окаже и армията. Когато имаме общата воля, тогава ще решим проблемите, категоричен беше Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2152 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.01.20 | 10:31

7
Тоя акохолен пикльо, като кмет съсипа град Плевен. Всичко прави само ако има келепир. АБВ са пляки.

2015.01.20 | 04:12

6
ислямистите могат да решат проблема на комунистите
честен

2015.01.20 | 04:12

5
по долни от румен петков и първанов не знам предатели
скрий се бе Путкоф

2015.01.20 | 04:12

4
Системният проблем се казва алкохол , но тук не е клуб на анонимните алкохолици , че да му слушам на тоя шадраванен "герой"глупостите.Мирише на пикня и политически труп -страхотна комбинация.
трол

2015.01.20 | 04:12

3
РУМБА ИЗБАБАНИ КЮСТЕНДИЛСКИЯТ МИНДИЛ В ГЪЗЪТ
член на БСП

2015.01.20 | 04:12

2
този от къде тръгна- самозабравиха се само и само да са във властга от която отдавна тябваше да са изритани защото бяха безполезни. Създадоха си париийка, за да са пак на офрата

2015.01.20 | 04:11

1
Малко не ги разбирам тези от АБВ, хем подкрепят дясно правителство , хем не искат искат да управляват десни кметове

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини