Лукарски също с гаф (видео)

  • 16 януари 2015 11:52

  • 2866
  • 10
Лукарски също с гаф (видео)
© Булфото

Министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва също допусна сериозен гаф по време на днешния парламентарен контрол.

Неговото участие беше кратко и трябваше да отговори само на един въпрос, но това не попречи на министъра да се присъедини към колегата си Ивайло Московски, който прочете различен отговор от този на поставения му въпрос. В началото на отговора си на въпрос от Кристиaн Вигенин Лукарски  обърка самоличността на председателстващия заседанието на НС, обръщайки се към Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в с "уважаема, г-жо председател". Това предизвика иронична усмивка у Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Причина за гафа стана телеграфният стил, в който Лукарски бе решил да претупа отговора си. Той побърза да изчете предварително написания отговор, в който бе заложено името на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, но тя отсъстваше от заседанието в този момент. Лукарски не си взе бележка и при излизането си за дуплика отново се обърна към Главчев с думите "уважаема, г-жо председател".

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2866 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
147

2015.01.19 | 19:19

10
Е*аси министрите. Срам ме е от тях. Моля ви не ни излагайте повече.
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.19 | 19:19

9
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол.

2015.01.19 | 19:19

8
И Московски и Лукарски са измислени министри и основно дупедавци.

2015.01.19 | 19:19

7
Не напразно този " суперинтелигентен " екземпляр си оправдава прозвището - " глупавия вълк ". Тепърва ще очакваме още по - фрапиращи гафове.

2015.01.18 | 11:29

5
ГОЛЕМИ Л Ъ Ж И! Много внимателно гледах директно предаването по БНТ и сега видеото- САМО веднъж, в началото се обърка. На дупликата НЯМАШЕ грешка и нямаше гаф.
AJ4A

2015.01.18 | 23:50

6
За нормалните хора НЕ е от такова значение как и към кого се е обърнал Главчев, но за всички нормални хора е от особен интерес ТИ кого защитаваш - този, който е мечтал да стане професионален спортист (борец или футболист), но е бил принуден от РОДИТЕЛИТЕ СИ да влезе да учи в ......... РУСКО УЧИЛИЩЕ, а сега, без да има капка свян и срам СЕ ПРАВИ НА АНТИКОМУНИСТ И ПРОЕВРОПЕЕЦ ли????
AJ4A

2015.01.18 | 11:24

4
Партийната секретарка Ц.Ц. и борчето от Руското 35-то училище в София Д.Г., хахахаха! Министрите ни се кзват Московски и Москов, а за един друг се пише, че е син на масажиста на Тодор Живков!!!! Вицепремиер е авер на комунистическия агент Гоце, а на балъците разправят, че за всички са виновни НЕ КРЕМЪЛСКИТЕ ПОДЛОГИ-БОЛШЕВИШКИ ОТРЕПКИ, а САЩ и ЕС, хахаха!
bobi

2015.01.18 | 10:17

3
Мнг добре се обърна към тоя мухльо, направо си г-жа....!
BOIKO OTKRADNA MILIARDI OT BANKATA

2015.01.18 | 10:17

2
SMURT ZA BOIKO PEDERASA!!!SMURT!!! SMURT!!! SMURT!!!

2015.01.17 | 21:46

1
Да ги видят какво представлявзт тези,които гласуваха за тях!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини