Първанов: Енергийната тема е болезнена

  • 15 януари 2015 17:38

  • 1770
  • 1
Първанов: Енергийната тема е болезнена
©

Имаме много сериозно бележки в проекта за реформи в правосъдието. Вероятно нашата парламентарна група ще гласува за проекта, въпреки всичките му несъвършенства. Това заяви лидерът на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в в предаването Лице в лице по БТВ.

Програмната декларация на правителството беше изработена за няколко седмици и се получи един много работещ документ. Сега това, което е, има бюрократичен привкус, коментира президентът Първанов.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска стана вицепремиер не само по социалната политика, но и по демографската политика, напомни той.

По думите му въпросът е откъде ще дойде природният газ. Той коментира идеята на Борисов за газовия хъб.

Темата за енергетиката е болезнена тема за българите изобщо, заяви той. Сега, когато тези проекти не се случват, вероятно ще купуваме и електроенергия, посочи той.

Въпросът е да произвеждаме електроенергия, която да продаваме, заяви Първанов.

Той коментира и изборния закон. Ние сме за задължителното гласуване. Ще предложим и да се гласува за смесена избирателна система, коментира още президента Първанов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1770 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.16 | 11:10

1
Постройте американската АЕЦ,но без корупция,със задължително изхвърляне на опасните радиоактивни отпадъци извън България и съобразена със сигурността и това,че Балканите са заметръсна зона.С ефтина енергия и с печалба за държавата.Престанете да ламтите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини