Бойко Борисов: Да не коментираме Шенген

  • 09 октомври 2011 14:31

  • 4349
  • 26
Бойко Борисов: Да не коментираме Шенген
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на приемането на първия от общо трите хеликоптера „Пантер" в състава на Военноморските сили във Варна.

Церемонията се състоя в морската вертолетна авиобаза „Чайка”. Премиерът заяви, че независимо от кризата, Военноморските сили заслужават най-доброто по отношение на техниката. Той добави, че независимо от факта, че външната политика на България не е насочена към воюване, тези вертолети ще бъдат изключително ценни за търсене и спасяване по море и за други операции.

Борисов каза, че се надява, че повече да не коментира по отношение на Шенгенското пространство. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза още, че най-добрата техника е на границата с Турция.

По-късно премиерът присъства на демонстрация с вертолета „Пантер”, а преди това на празника на медицинския университет, който днес чества 50-годишния си юбилей.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4349 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2011.10.11 | 18:16

5
Дайте наистина да не го коментираме, за да не ядосаме БАЩИЦАТА на народа. Кои ще са тези нахалници, дето ще карат БАЩИЦАТА да напряга мозъчната си клетка в търсене на оправдания?
АБВ

2011.10.11 | 18:16

6
Другаря Борисов си има дежурен отговор. Виновни си тия преди него :)) Интересно ми е за тия след него.... Ако след него съществува България все още де.
Az

2011.10.11 | 18:14

4
Да не коментираме нитио Шенген, нито циганизацията, нито нарастващата бедност, нито масовата корупция на управляващите чрез конфликт на интереси, нито че боко тиквата подкрепя вече осъдения Й.Лечков за злоупотреби със служебно положение, нито че цвъко пази кирил рашков, нито че потулиха случая Катуница,нито че Боко беше записан как бил поел ангажимент да не се прави минтическа проверка в определено предприятие и как за разлика от първанов ,боко тиквата щял да си удържи на думата и т.н. и т.н. другаря Борисов !

2011.10.11 | 21:54

17
Да, Боко, да не коментираме Шенген щото "комунистите" холандци и финландци ви бръкнаха в г*за!!! Щото са комунисти, като всички нас, които не можем да ви понасяме!! Туй дето сте изгнили до мозъка на костите от корупция, боко, същО да не го коментираме, щото е ОЧЕВАДНО, НАЛИ ТАКА ! Прозирам тук ПОРЕДЕН примитивен гербарски опит за манипулиране на общественото мнение! нО, Я ДА ВИДИМ какво правите с по-важната задача да преборите безработицата? Намислили сте СЕГА, преди изборите, да раздавате грантчета по 20 хилки на безработен калпак, колку гот, а? Алоу гербари нещастни, КОГО ЛЪЖЕТЕ? Само себе си, никой друг! Колко души са 15% (колкото е реалният процент на безработица в страната) от 3,5 милиона души (населението в работна възраст), аз ще ви кажа - 525 хиляди души! Толкова са реално безработните в момента в България, ако не и повече! Ха сега да пресметнем колко % са 2500 от 525000 - точно така 0,47%! Дори да вземем максималното число от 10000 хиляди евентуални щастливци, то пак процентът остава под 2%! И като вземем предвид корупционните съображения, заложени по-долу от колегите съфорумници за пореден път се получава едно ГОЛЯМО ГЕРБАСКО НИЩО, както винаги досега! А я да видим за какви пари изобщо говорим - умножаваме 2500 души по 20000 лева и се получават 50 милиона лева! Значи, тези гербарски симпатяги искат да ни "уверят", че ще ликвидират проблема с безработицата само с някакви си пикливи 50 милиона! Кухи гербарски лейки, борбата с безработицата означава преди всичко РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ на икономиката, демек де, кат за тапири като вас - възстановяване и строителство на нови производствени предприятия! Последователно и добре обезпечена държавна политика за стимулиране на научно-изследователската и опитно-конструкторската дейност в страната с насищане на икономиката с нови ТЕХНОЛОГИИ, за постигане на по-голяма конкурентоспособност! И не на последно място - въвеждане на нови мениджърски методи и практики с все същата цел - подобряване на организацията на производството и по-голяма конкурентоспособност! Всичко останало, включая лентичките и хилядите тонове асфалт СА ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА! Гербари пожелавам ви на всички следващи избори да не получите повече от 0,47% одобрение!
Кик

2011.10.13 | 04:42

19
"Гербари пожелавам ви на всички следващи избори да не получите повече от 0,47% одобрение!"- АМИН БРАТКО!
за Витков !

2011.10.11 | 21:52

16
Боклук! Коментираме само удобните теми а!? Човек който не коментира грешките си е обречен на падение. Жалко обаче ,че падението е за нас обикновенните граждани на тази държава, защото на нас ни извиват ръцете и ни карат да напускаме родните си земи с тяхните действия. В крайна сметка какво го боли Боко за Шенген той проблеми с придвижването няма ипон охраняваше мариците толкова време ,че и пари не му трябват. Жена му разбираш ли от сервитьорка стана банкер номер едно на балканите разбираш ли с честен труд. Защо да коментираме Шенген, защо да коментираме престъпната приватизация, защо да коментираме престъпните концесии на природните ни богатства раздадени на и от бивши партийни номенклатури, защо да коментираме работата на МВР и репресивните и действия, защо да коментираме парите за образование и наука ,защо да коментираме каквото и да било. Петам аз , не просто не искам и да го питам нищо този човек. Честно казано съм отвратен с откровенната гавра която за пореден път си правят с нас. Не знам и не искам да мисля как ще се живее след 10-тина години тук, явно ще има 5% безкрайно богати хора за които останалата част от населението ще се ползва като изстривалка , а 10 % които па някакъв начин се държат над водата ще са солташа.а не онези 5 %. А да не забравяме циганите , те ще са представителната извадка за пред чужденците на средностатистическите българи.
vanko76

2011.10.11 | 21:49

15
Ами според Борисов трябва да не коментираме нищо в страната.Като нарежда вожда трябва да се слушаме какво казва иначе,ще прати отрядите на милицията командвана от заместник вожда Цецко Цветанов да бият хората наред.Абе мръсни мутри,защо не вземете да се махнете вече и без това сте хал хабер.
ivan

2011.10.11 | 21:49

14
Тоз боклук да хванеш и да го биеш и да не му казваш що, докато се усети. Еи нещастник държавата пропадна заради теб, беше си пропаднала ама още по пропаднала стана. НЕ гласувайте за тези мутри ГЕРБАДЖИИ боклуци махайте от власта. Хеликоптери сега други ден пак ще почне с магистралите, сега е дъждовно и явно за това не говори за пътища. Трябва заводи и фабрики в таз държава хората да имат къде да работят, а не да се хвалиш колко пътища са обновени, ем да то е лесно с чужди пари така е дават ли ти прави, поне да ги усвоиш, че преди време неможехте и парите да усвоите банда малоумници в тоз парламент главен началник тоз
АБВ

2011.10.11 | 21:48

13
Дали ще иска да коментира как ГРАБ убива предприемачите вече две години? А как се печелят поръчките му, може ли да коментираме или ще ни иска по 30% предварително? А как прехвърлиха парите от оперативните програми към институциите, които директно контролира правителството, може ли да коментираме?
Гого

2011.10.11 | 21:48

12
Най добре да не коментираме нищо г-н Борисов да не вземете да си развалите настроението. Водената от вас политика не предвещава нищо добро на лице са показателите висока безработица липса на икономика и висока корупция. Кой мислите че ще ви приеме във шенген със тези фактори ако не смените подхода никога няма да се случи и докато сте премиер! Вашата политика показва че не сте по различен от вашите предшественици Станишев и Доган.
NAT

2011.10.11 | 20:44

8
Наистина, мутро проста, нагла, надемнна, няма какво да се коментира, когато хората от ЕС ни казаха, че докато ТОВА правителство е на власт българската държава НЯМА да види Шенген... но жалко, че родните ибрикчийски медии не пишат за това

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини