Лидия Шулева става консултант на Украйна

  • 09 октомври 2011 09:50

  • 2922
  • 2
Лидия Шулева става консултант на Украйна
© Интернет
Лидия Шулева е станала консултант на правителството на Украйна.

Тя ще съветва министрите на бившата съветска република при провеждането на реформи в икономическата сфера.  За това се похвали самата Лидия Шулева в предаването “Тази неделя” по бтв.

Представители на украинското правителство се поинтересували по време на кое правителство са извършени реформите в България. Информирали ги, че това е станало докато аз бях министър на икономиката и те поискаха среща с мен, обясни Шулева.

Бившият министър от НДСВ за първи път разказа подробности около смъртта на съпруга си през 2002 г. Мъжа ми буквално почина в ръцете ми. Това беше шок,  каза Шулева. Тя допълни, че децата й трудно понесли загубата на баща си. По това време дъщеря й била студентка във Франция, а синът й учил в средно училище.

"Имам много малък кръг от истински приятели. Те са ми много верни и са от много, много години", каза още ексминистърът.

На въпрос дали живее с някого, Шулева отговори: “ Сама съм, сама съм все още.”

Последвайте канала на

2922 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Тарас Булба

2013.06.06 | 20:56

2
Горката Украйна ...

2013.06.06 | 20:56

1
Не е горката.Осъдиха си бившият премиер на 7 години затвор, да плати всичките 170 милиона с които е ощетила държавата и конфискували апартамента и. Tе това е правосъдие, хората не лапат мухи като нас, така че тая престъпничка шулева да внимава, там не си поплюват като тук:)

Добави коментар

Водещи новини