Попова на официално посещение в Мароко

  • 16 декември 2014 14:05

  • 1223
  • 3
Попова на официално посещение в Мароко
© Булфото

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще направи официално посещение в Кралство Мароко, съобщава прессекретариатът на държавния глава. Визитата е в контекста на усилията за разширяване на двустранното сътрудничество между България и Мароко, включително по отношение на политиките и практическите действия в областта на миграцията и интеграцията на лицата с предоставена закрила.

Утре /17 декември/ Попова ще бъде посрещната с официална церемония в столицата Рабат. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще поднесе венец в Мавзолея на Мохамед V, след което ще се срещне с министър-председателя на Кралство Мароко Абделилах Бенкиран.

В рамките на деня вицепрезидентът ще разговаря с министъра на външните работи Салахедин Мезуар, с председателя на Камарата на представителите /Долната Камара/ в Мароканския парламент Рашид Алами и с председателя на Камарата на съветниците /Горната камара/ Мохамед Шейх Биадилах. Предвидени са и срещи с председателя на Националния съвет по правата на човека и с министъра, отговарящ за мароканците в чужбина и миграцията Анис Биру. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде гост и на българското училище "Родолюбие" в посолството ни в Рабат.

На 18 декември вицепрезидентът ще се срещне с председателя на Централния орган за превенция на корупцията. По-късно същия ден Попова ще разговаря с почетния консул на България Али Шрайби, ще се срещне с българи, живеещи в града, и с марокански граждани, завършили образованието си в България.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1223 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.16 | 20:46

3
да си напазарува предколедно.

2014.12.16 | 20:04

2
Kakav sram ! Maroko e destinacia na evropedofilite i na prodajba na organi na deca !

2014.12.16 | 19:53

1
Тази женица какво всъщност свърши за държавата? Освен да плюе по Плевнелиев...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини