Маргарита Попова замина за Япония

  • 22 май 2014 07:18

  • 1291
  • 3
Маргарита Попова замина за Япония
© Булфото

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде на посещение в Япония от днес до 26 май по покана на японското правителство. Визитата е в контекста на отбелязването на 55 години от възобновяването на дипломатическите отношения между двете държави, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В рамките на посещението вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще има срещи с Негово императорско височество принца-престолонаследник Нарухито, с министър-председателя на Япония Шиндзо Абе, с председателя на Камарата на съветниците в Японския парламент Масаки Ямазаки, с председателя на Камарата на пре дставителите в Японския парламент Бунмей Ибуки, с генералния директор на Японско-българската асоциация за приятелство и културни връзки Акико Игая.

В Токио вицепрезидентът ще участва в отбелязването на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На 22 май Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще разговаря с председателя на Камарата на съветниците в Японския парламент Масаки Ямазаки.

На 23 май вицепрезидентът ще има среща с министър-председателя на Япония Шиндзо Абе и с генералния директор на Японско-българската асоциация за приятелство и културни връзки Акико Игая. В университета "Мейджи" в Токио Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще изнесе лекция на тема "Двустранните отношения между България и Япония - история, настояще и бъдеще".

В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще се срещне с представители на българската общност в Япония. В сградата на българското посолство вицепрезидентът ще открие изложба на детски рисунки "Символите на българската идентичност".

На 25 май в избирателна секция в посолството на страната ни в Токио вицепрезидентът ще упражни правото си на глас в изборите за членове на Европейския парламент от България. През същия ден вицепрезидентът ще бъде гост в последния ден от традиционния Майски турнир по сумо. В присъствието на вицепрезидента ще бъде връчена Българската купа на шампиона на турнира, отбелязва БТА.

В последния ден на посещението си в Токио, 26 май, Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде приета на аудиенция при Негово императорско височество принца-престолонаследник Нарухито. Предвидена е и среща на Попова с председателя на Камарата на представителите в Японския парламент Бунмей Ибуки.

Последвайте канала на

1291 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ИБРИКА ВОЛЕН ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ СКОПЕНИЯ ДЯВОЛ

2014.05.23 | 10:34

3
ДА НЕ СЕ ВРЪЩА ПОВЕЧЕ
KURVATA BOIKO GALTAZ NA TURSKA SPERMA

2014.05.23 | 10:33

2
KURVATA BOIKKO S RAZPRANIA ANYS
ВОЛЕН БЕЗДЕТНИЯ НЕ ХОДИЛ ВЪВ КАЗАРМА

2014.05.23 | 10:33

1
воленкеееее ТУРСКА КУРВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини