Яне Янев атакува МВР с нов запис за Катуница (аудио)

  • 07 октомври 2011 16:21

  • 12142
  • 22
Яне Янев атакува МВР с нов запис за Катуница (аудио)
©

МВР призна, че е пазило Цар Киро след размириците в Катуница. Това твърдят от РЗС, след като са получили запис от разговор на изпълняващия длъжността министър на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. по време на бунтовете и протестите след тях.

От РЗС пуснаха аудиото на медиите и заявиха, че от думите на Вучков става ясно как МВР е изпълнявало „прищевките“ на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от „да го крият из планинските курорти“.

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от беше евакуиран от нас с цялата му фамилия, изведен от селото, след това той самият пожела да отседне в курорта Боровец близо до София“, заявява Вучков в записа. Аудиозаписът бил занесен на крака в централата на партията в понеделник от двама млади мъже, които се представили като служители на вътрешното министерство.

Според лидера на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и.д. министърът е „докладвал“ по телефона на мистериозна фигура в Русия.Пред "Дневник" Вучков обясни, че разговорът е автентичен и в него няма нищо смущаващо. "Говоря с журналисти на руската информационна агенция РИА "Новости". Пресцентърът на МВР е уведомен за интервюто", каза Вучков.

Разговорът се провел вечерта преди Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента на 1 октомври заради размириците в Катуница. В слушалката се чува превод на думите на Вучков на руски.

Ето и пълната стенограма на разговора:

Нали те точно затова се събират утре премиера и президента в Консултативен съвет?

Вучков: Ами аз съм основен докладчик...

А защо не разчитате на големи подвижки...?

Вучков: Президентът и премиерът да, но вътре в тоя съвет участват кои – лидерите на политическите партии в Парламента...


Вучков: Още в неделя организирахме дежурни съдии и прокурори и тези наказания било административни, било углавни изиграха превантивна роля.

Вучков: Всеки ден задържахме между 100 и 150 човека

Вучков: Задържани за 24 часа

Вучков:
Тъй като бяхме сигурни, че това ще се случи, аз до ден днешен твърдя, че полицията действа професионално и разумно. Бяха взети някои важни решения, трудни решения, които каквото и да беше решението щеше да има упреци. Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от беше евакуиран от нас с цялата му фамилия, изведен от селото, след това той самият пожела да отседне в курорт Боровец край София. Разбира се тези няколко хиляди човека които отидоха ... Между другото от селото вече на втория ден почти нямаше хора, дойдоха само агитки отвън ...

Имате предвид къде!

Вучков: В Катуница....

Ето и аудиозаписа:

Последвайте канала на

Novini.bg
12142 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
хъ

2011.10.08 | 14:10

7
Ами евакоирали го да не стане сеч. И тъй като нито е бил осъден, нито е била доказана вината му - са го отвели на сигурно място. Защо да не е Боровец? Все пак предполагам, че той не е имал статус на подсъдим или обвиняем все още. Не виждам какво толкова му е интересното на тоя запис. Моля обяснете.
haho

2011.10.08 | 23:29

22
ще ти отговоря какъв е проблема.Чети и мълчи идиот такъв Проблеми: 1.Не плащане на данъци ,неплащане на ток,вода, и куп други неща.За които на обикновенния българин му запорират сметката на която си получва мизерните пари,и в краен случай му продават имуществото. 2.Кой закон ги лови тях мангалите обясни ми,знаи можеш да казваш в ефир че ще режеш бъ;гарски глави и не се случва нищо,а в същото вреве арестуват стотици младежи защото мирно са излезнли на протест. 3.Обирите,побоищата,изнасилванията,гаврата върху бабите и дедите ни по селата. Това е проблема драги ми каун,а не флашката.Анадъм идиот????
Янефоб

2011.10.08 | 14:10

9
Верно, къде е проблемът? Много е смешно, като се опитват от нищо да измислят новина.

2011.10.08 | 12:31

3
Всъщност е съден, още преди промените от '89. И всъщност, има стотици томове, разработки за него след промените. Това, че си плаща и не го пипат, не значи, че не му водят отчет какво прави, за да знаят те какво да му направят, ако спре да си плаща. Полицията действала професионално - да, наистина, всяка една ЧАСТНА ОХРАНИТЕЛНА структура би им завидяла за умелото СПАСЯВАНЕ на групичка хора, на косъм да бъдат линчувани (при това с право). Не знам хората толкова ли са наивни, та веднага повярваха и почнаха да повтарят идиотиите на MVR-pictures?

2011.10.08 | 23:28

21
Някой да ме открехне кой ни управлява?
Ivo

2011.10.08 | 23:28

20
E ta tva e mente :) Mnogo qsno si lichi che e montaj zapisa.
kinesiotapebg.eu

2011.10.08 | 23:28

19
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
hihi

2011.10.08 | 23:28

18
за тия боклуци всеки човек които излезе да изкаже недоволството си е престъпник.агитките са част от народа и ние сме част от агитките,а момчетата които тези престъпници затриха са част от нас.тук не става въпрос за партии и политици,тук става въпрос за нас и нашите деца.тоя дрисък яне пак се опитва да извлече политически дивиденти от нас.грозното в случая е че го прави за сметка на хорската и народна скръб.толкова са долни нашите избранници че и за това не се замислят.тези боклуци са отрочета на бсп дпс и др. които за гласовете им позволиха да се стигне до тук.циганите имат повече права от нас ?до кога?стига вече,и ние имаме деца и изкаме да живеят в нормална държава без рашков,доган,станишеви циганските превилегии и други такива.затова ще има още много агитки за напред.глас народен глас божии !

2011.10.08 | 23:28

17
Евтин панаирджия. Хората с ум не ги чуват и цитират, но тоз педал постоянно.
AHMET

2011.10.08 | 21:22

16
NE SI INTERESEV YANEV.
vanko76

2011.10.08 | 20:21

15
Яне няма какво да вадиш флашки ние народа вече няма да слушаме просташките лафове на Боко и много добре знаем,че циганина Рашков е техен човек и нищо и никаква отговорност няма да му търсят за нищо а сега просто чакат да мине малко време да се позабрави и ще го пуснат.Да ама г-да управляващи този път се оляхте никои няма да ви остави да си гаврите с нас като защитавате един цигански барон които се занимава с всичко не законно.Или го вкарайте на топло и му вземете всичко или си отивайте и вие а ако много лаете може вие да влезете в кауша след време.
анонимен

2011.10.08 | 20:20

14
Е и какво от това че има запис.Нищо важно нито интересно. да си го слуша сам.
....

2011.10.08 | 15:31

13
Е пак едно и също тея избори така ли не чухте молбата на Бащата на убитото момче да не политизирате нещата а вие какво правите ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини