Кунева за имиграционния натиск към България: Имаме още много работа

  • 12 декември 2014 11:45

  • 1050
  • 1
Кунева за имиграционния натиск към България: Имаме още много работа
©

"България като член на ЕС е и външна граница на Съюза. Години наред България се подготвя за членство в Шенген", припомни от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров.

Той припомни също така колко голям е бил имиграционния натиск към България и планът, който бе приет във връзка с този проблем.

Лазаров попита зам. - министър председателят Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 как се изпълнява този план в момента. В отговор Кунева заяви, че има два плана, които са във връзка с овладяването на кризата в резултат на засиления имиграционен натиск.

По единия план са отпуснати финансови средства в размер на 22 500 лв. В него са заложени 33 мерки. Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 изброи кои са те. Тя не пропусна да спомене и броя на командированите служители по границата на България.

Въпреки всичко Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 призна, че има още много работа за свършване и поясни, че лично тя е притеснена по този въпрос.

Тя коментира и каква е държавната политика за интегриране на получилите защита у нас чужденци.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1050 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
BOIKO E TURSKI PEDERAST

2014.12.12 | 14:17

1
KUR ZA GERB-PRODAJNICI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини