ДАНС не работи по издирването на Сертов, само помага

  • 11 декември 2014 17:49

  • 1587
  • 4
ДАНС не работи по издирването на Сертов, само помага
©

ДАНС не работи по издирването на Петко Сертов, ДАНС само помага при наличие на информация, нямаме никакви данни за момента.

Това заяви пред журналисти председателят на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент след заседанието на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

„Ако получим информация, веднага ще я дадем”, уточни Писанчев, цитиран от Фокус. Той подчерта, че който от служителите придобие информация, ще я предостави и тя ще бъде дадена на МВР. „Това не е наше разследване”, коментира Писанчев.

На въпрос във връзка с това, че в медиите са се появили публикации, че Петко Сертов е разработвал настоящи депутати, евродепутати, членове на кабинета „Станишев”, Писанчев посочи, че около този случай се е създала голяма митология.

„Докато не намерим информация за самия г-н Сертов, колата, всичко е само версия и предположение”, обяви той.

По отношение на това, че се е появило твърдение, че ДАНС е овладяна от ДПС, Писанчев заяви, че напоследък има твърде много твърдения за ДАНС, които той определи като глупави.

Последвайте канала на

1587 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.17 | 06:17

4
Писанчев махай се Депесар

2014.12.11 | 20:19

3
boiko kurvata samo znae kade e....
Бойко ибрикчията

2014.12.11 | 20:19

2
И Ахмед Доган има расово четириного от Бойко Борисов. Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден преди 6 г. В началото палето дивееше на воля в сараите в столичния кв. "Бояна" на ул. "Стар беловодски път". Очарован от подаръка, Доган кръсти кученцето Бойко. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Като поотрасна обаче, овчарката започна с белите. Чашата на търпението на Доган преля, когато хищната природа в кучето проговори и то подгони пауните в сарая. Птиците се разхождаха на воля в двора на комплекса. Четириногият пес обаче успя да догони един паун и го изяде.

2014.12.11 | 20:18

1
Люпчо Анадолски, с право в Бургас ти викат Любо отрепката, защото просто си тъп сидерунгел, тъп си като кълвач на сжелезен стълб

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини