ПФ: ДПС гетоизира България

  • 09 декември 2014 10:35

  • 1884
  • 2
ПФ: ДПС гетоизира България
© Булфото (архив)

За нас е неприемливо една политическа сила, която е доказала своето разрушително действие върху обществото, която под една или друга форма е била в управлението, която държи избирателите си в нищета и във форма на феодализъм, паразитира върху ромските общности – тази политическа сила да говори за демокрация и за посоката на правилното развитие на обществото, е цинизъм. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от Патриотичния фронт Искрен Веселинов.

Изказването му бе повод поисканата от ДПС оставка на здравния министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва заради изявеното от него намерение за мерки срещу посегателствата върху медици в ромските махали.

Действително съществува проблемът гетоизиране на определени райони и циганска престъпност. Нужна е всеобхватна програма, която да преодолее проблемите в тези гета. Смятам, че е нормално един здравен министър да предприема мерки за опазване на подчинените си, заяви Веселинов.

Проблемът за гетоизирането на България е в ДПС, подчерта депутатът от Патриотичния фронт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.10 | 17:19

2
NA SLEDVA6TITE IZBORI NEMA DA IM PLA6TAT ZA6toto 6te sa ZADALJITELNI I KRAI S DPS I ROMITE

2014.12.10 | 12:56

1
Не се бое.Те циганите ще предадат и ДПС.Ако не ги прЕдадат, ще ги прОдатат и пак ще си живуркат и крадат и ще ги лекуваме без осигурови.Това си е самата истина от 10-ти Ноември до сега.

Добави коментар

Водещи новини