Борисов: БСП ни остави един гьол със задължения

  • 07 октомври 2011 09:45

  • 3200
  • 15
Борисов: БСП ни остави един гьол със задължения
© Булфото

За какви антикризисни мерки ме питате, когато вие до последния ден на вашето управление твърдяхте, че в България няма криза? Кога разбрахте, че България е в криза? Това попита Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министър-председател на Република България, народният представител от БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от парламентарната трибуна.

Той попита още БСП защо не са си платили мотрисите през 2006 година и сега се налага правителството на ГЕРБ да ги изплаща, а с тези пари сега е можело да се вдигнат заплатите и пенсиите, сега това са загубени пари.

Според него БСП са оставили един гьол с милиони задължения, които сегашното правителство трябва да плаща.

„Бъдете честни с вашите избиратели“, посъветва БСП министър-председателят.

"Вие ме питате какви ли не неща, просто защото искате да си говорите с мен", допълни още премиерът. Той каза категорично, че ако БСП са били останали на власт също са щели да построят спортната зала "уж" и виртуално.

"Няма да ми говорите така", скара е на депутатите от БСП, "аз не съм свикнал да ми се говори така" и съм "мил и любезен".

Борисов заяви още в отговор на въпрос за случая "Катуница" и етническия мир, че винаги етносите в България са живели добре, ще живеят и занапред добре. Според него връщането на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов в тази ситуация от отпуск, щеше да политизира случая.

Премиерът разкритикува политическите партии, които, според него, са се възползвали всяка една по начина, който е удобен за нея.

Много беше лесно да прекратим отпуската на Цветанов, това нямаше нищо да донесе – точно обратното, беше категоричен Борисов.

С президента бяхме заедно в Катуница и заедно изслушахме окръжния прокурор и ръководители на действията по време на палежите. Мисля, че сме поели своята отговорност и сме казали това, което трябва, заяви още Борисов.

Последвайте канала на

3200 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2011.10.11 | 21:08

15
Тъп, тъп, та вдлъбнат! Боко както можа се из*ра в Прага - ама сега ЕС и ЕК започват мълниеносна антиленторезна терапия! Първо евро-паричките за асфалт се клъцват! После няколко яки тупаника по каналите за табак- и нарко-трафик на Боко Тиквата и накрая сапунисване с (не)очаквани резултати на изборите! И така започва началото на края на ГРАБ! И тука съветвам свирепите гербари отсега да помислят на какво в какво ще се преродят, щото видовден за ГРАБ мощно се задава и няма спасение за примитивното гербарство!
тъй

2011.10.08 | 17:48

14
тая зима кат народа остане без ток и ракия .............
рени

2011.10.08 | 17:20

13
Прав е Борисов за гьола който са оставили БСП.Винаги преди тях някой трябва да чисти терена и като дойдат другите да им управят батака ,затова България неможе и сантиметър да мръдне напред в каквато и да е свера освен със спорта защото там няма как да се скрие некадъ рността на даден спортист.Това е започват на чисто и после правят гьола и да се оправя след тях който иска.
00

2011.10.08 | 17:20

12
Дразни ме сматаният Ви рейтинг!
Калата

2011.10.08 | 17:20

11
Пълни глупости, естествено, че има задължения, последните 3 правителства оставиха само това на следващото, но докато този позьор Бойко продължава да се изказва, че НЕГОВОТО правителство ги изплаща все едно ги плащат от собствения си джоб и лични пари е ясно, че просто няма да прокопсаме с този премиеро, нито с премиер от БСП, нито от ДПС, Атака или която и да е политическа партия, която започва да се бие в гърдите преди изборите и да черни останалите, вместо да погледне какво трябва да се свърши... Но така е по цял свят, последните 20 години "преход" показаха, че сме неспособни да просперираме в демокрация като народ, просперираха само някои, като открито го направиха на гърба на други, това отново е така и в останалата част на света, но тук направо се уляха!

2011.10.08 | 17:20

10
абе бойко,абе шуго неземна не ти ли писна две години все други да са ти виновни ами хайде излезни и кази за тия две години какво направи за жизнения стандарт на българина. по добре се скрий , кажи ,че си прост милиционер и тъпа мутра и , че нещата в държавата са сложни за пилешкия ти мозък.

2011.10.08 | 17:20

9
БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ . КАК ПЪК НА НИКОЙ НЕ МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНЕ.НА 23 ТЪРЧЕТЕ И ГО ИЗБЕРЕТЕ ПАК. ПЪК МОЖЕ И ПО ЕДНА ТУТУРУТКА ДА МУ ВРЪТНЕТЕ ПРЕДИ ДА ВИ Е ВДИГНАЛ ПАРНОТО. P.S. ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.
Гого

2011.10.08 | 17:20

8
Този мизерник само се оправдава със другите че все му били виновни. Ще сънуваш още дълго Бойко шенген със тази безработица и ниски доходи и на Марс няма да те пуснат камо ли във Европа нито се справи със корупцията и със престъпността погреба икономиката не може да очакваш покани. Страните от третия свят като нашата не са добре дошли никъде! Като сме във криза защо не слязохте от служебните коли и не тръгнете на работа като нормалните хора със градски транспорт. Харчите за скъпи предизборни кампании а за пенсионерите и най бедните няма нищо.

2011.10.08 | 17:20

7
А ти тъпа мутро, даже няма да си изкараш мандата ! И не завиждам на тоя след тебе как ще ти оправя бакиите ! Две години ревеш, като вдовица за...., а дойде с обещанието, че знаеш какво наследяваш и, че можеш да го поправиш ! Или викаш - то предизборните обещания лесно се дават, вие ми дайте властта пък после ми сърбайте попарата, а аз ще се оправдавам и с ланския сняг ако трябва... ?
Московски Пътник

2011.10.08 | 17:20

6
Много е прав и пак ще бъде избран а на червените подлоги по долу ще кажа че само ще мечтаят техните"вождове" да дойдат отново на власт и после други правителства след тях да метата лай.н.а.т.а

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини