Петър Димитров: Правителството работи като предизборен щаб на ГЕРБ

  • 07 октомври 2011 09:29

  • 1741
  • 4
Петър Димитров: Правителството работи като предизборен щаб на ГЕРБ
© Интернет

Днес е един позорен ден за българската демокрация за първи път парламентът, затвори, за да не пречи на предизборната кампания, каза депутатът от БСП Петър Димитров, бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма от парламентарната трибуна на Народното събрание.

Това според него се прави, за да могат министрите на правителството да ползват ресурсите на държавата предизборно – коли и пари. Цялото правителство работи като предизборен щаб на ГЕРБ, каза още червеният депутат.

Според него това се казва „демокрация от ефрейторски тип“
и така се руши държавата. Заради корупцията ни отрязоха от Шенген, а хората продължават да хулят парламента, правителството унищожава държавността.

Той каза, че случаят „Катуница“ е показателен за това как действа държавата изобщо. За него още по-необясним е палежът на къщите в Катуница, докато полицията гледа и с това да се занимава ООН, а министърът на вътрешните работи дори не иска да даде обяснение. Случилото се в Катуница е гняв на социалното неравенство, резултатът от липсата на доверие от страна на гражданите към държавността.

Правителството убива и социалната държава – доходите са замразени вече три години,
а за покриването на разходите на правителството се вземат нови заеми отвън. Социалните рамки стават все по-тесни за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и той препоръчва мерки на европейски добави Димитров.

Последвайте канала на

1741 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Трябваше да си в затвора

2011.10.08 | 00:37

4
Герб обеща да ги прати в затвора, но не са. Сега пък трябвало да плащаме милиарди, но нямало пари за пенсии. Ами спираме заплатите и пенсиите на МВР. Спираме тока, водата и БДЖ. Гасиме и си легаме
Вики

2011.10.08 | 00:32

2
Бабите бързат за хляб и нямат никакво време за телевизионни интервюта http://bitly.com/babi-byrzat-za-hliaba
asd

2011.10.08 | 00:32

3
maika ti burza za kremvir6i pedal spamerski bezdaren dano da ti izsuhnat racete dokato si spami6 6ibanite gluposti
Д!

2011.10.07 | 14:43

1
На края ще стане като в Аржентина през 2001-ва

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини