Радан Кънев: РБ е успешен политически проект, но и голямо разочарование

  • 29 ноември 2014 13:20

  • 2058
  • 4
Радан Кънев: РБ е успешен политически проект, но и голямо разочарование
© Булфото

Лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и призна в отчетния си доклад пред 13-то Национално събрание на партията, че Реформаторският  блок /РБ/ е несъмнено успешен политически проект, но и голямо разочарование. Той поиска от делегатите подкрепа за лидерството си на ДСБ.

РБ е успешен проект, защото е събрал хора с различно светоусещане, а в по-тесния политически смисъл е върнал в парламента съставните си партии, негови представители участват в изпълнителната власт. Днес се събираме да кажем, че  реформаторската десница се връща на власт, подчерта той. И припомни, че са тръгнали със "съкрушено политическо лидерство".

В доклада си Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и наблегна персонално на голямата заслуга на здравния министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, чийто ентусиазъм е  довел до успеха.

Разочарованието идвало от факта, че доверието между партиите в Блока не е нараснало. Скандалите идваха един след друг, лидерите често говорехме на различни езици и дори представяхме пред обществото различни политически цели, помежду ни днес има  отчуждение, призна пред форума Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Но по-опасно било, че в този си нестроен вид, РБ не може да отговори на очакванията на българските граждани. Затова според него е нужна консолидация и силно лидерство.

Кънев призна, че ДСБ са направили големи отстъпки, а той самият е достигнал последната граница на компромиса, за да могат да се осъществяват реформите сектор по сектор, да има успех борбата с мафията, да има перспектива за нови работни места.  Компромисът си струва, успехът е категоричен и несъмнен, но това е малкият успех, дребният отговор на големия въпрос дали можем  да поведем обществото извън кризата. Затова е необходимо единство в десницата, единен и силен Реформаторски блок зад гърба, убеден е лидерът на ДСБ.

Единството на Блока трябва да стане преди местните избори догодина, категоричен е Кънев. Той вижда три пътя оттук нататък за консолидация. Първият е ускорено създаване на единна политическа партия. Усещането ми е, че ДСБ не са готови за този вариант, както и част от колегите от Блока, добави Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Втората възможност е създаване на стегната политическа федерация с общ Национален и Изпълнителен съвет и политическо  лидерство.

Третата опция, според лидера на ДСБ, е нова политическа партия, обединяваща около себе си старите формации, като в същото време се запази тяхната самостоятелност, но имат обща политика, водещи лица и послания, предаде БТА.

По отношение на участието на РБ в изпълнителната власт, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и постави акцент върху факта, че на реформаторите са  дадени най-важните и тежки сектори. Отказът от промени, лидерът на ДСБ, определи като лукс, който България повече не може да си позволи.

Фискалният резерв е намален, без реформи ни чака дългова спирала, проектобюджетът за 2015 г. е предпазлив, правен е по старому, отчете председателят на "тъмносините". Днес трябва да кажем, че това е последният бюджет от такъв тип, подчерта той.

По думите на Кънев, е необходимо да се говори за големите цели, за единството на българската нация, съставено от различни  етноси.

Ние сме консерватори и реформисти, знаем, че няма революционни решения , но знаем пътя напред, днес нямаме право  да се провалим, защото неуспехът ни ще бъде неуспех на всеки български гражданин, обобщи председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

В заключение той обаче отбеляза, че днешното мнозинство и управление не са най-добрите и "дай Боже бъдещето да ни дава по-добро".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2058 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.30 | 09:52

4
Какъв е тоя успешен политически проект бе хора вие сте луди бе вие провалихте и продължавате да проваляте страната ни бе с тези турски политици които сте внедрили в редиците си бе, осъзнаите се бе тази държава не е само ваша бе, тя е и моя и на целия народ преди нас и на нашите деди бе те 500 години са устояли а вие я продадохте няма за 50 дни бе предатели народни осъзнаите се докъто е време,колко още да пиша цял ферман не чувате ли воплите на народа си глухи ли сте!

2014.11.30 | 09:52

3
Голяма глупота и голяма излагация ви е натиснала не можете да си отворите очите и да се погледнете истински какво представлявате в очите на народа си!

2014.11.30 | 09:52

2
Рамадан Кунев пак се изказа неподготвен.Иван Костов ще му се скара!

2014.11.30 | 09:52

1
РАМАДАНЕ,РАМАДАНЕ--МНОГО ВИ СТАНАХА ГАФОВЕТЕ С ТЕЗИ ТУРСКИ МЕКЕРЕТА!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини