Росица Янакиева: Няма време за експерименти, нужна ни е работеща икономика

  • 20 ноември 2014 12:44

  • 1804
  • 1
Росица Янакиева: Няма време за експерименти, нужна ни е работеща икономика
© Булфото

Няма време за експерименти, заяви в интервю за БТА заместник-председателят на Народното събрание и депутат от АБВ Росица Янакиева. Според нея трябва в бърз порядък да се предприемат мерки, които да дадат глътка въздух на бизнеса и малко повече възможности за развитие, за да се увеличат доходите, да се пълни хазната от данъци, акцизи и други.

Голямото предизвикателство е превръщането на икономиката ни в работеща, твърди бившият пернишки кмет и не се притеснява от одобрения заем в размер на 4,5 млрд. лв. Според Янакиева от Правилника на 43-тия парламент са ощетени най-малките групи, но успяват да се съберат в предоставеното им време. Тя е убедена, че дори и той да бъде обжалван, това няма да спре работата на Народното събрание.

Докато се установят взаимоотношенията между коалиционните партньори, докато се правят кадровите назначения и решения, вероятно ще има и различни напрежения, според пернишкия представител на АБВ в парламента. Янакиева е убедена в разума на хората, поели отговорност за управлението на държавата и влезли в правителството, за да се върви в една посока, като според нея няма друг избор.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
n

2014.11.20 | 17:56

1
Даа тя икономиката в Перник под вашето кметско ръководство понеже особено процъфтя давайте мъдри съвети....

Добави коментар

Водещи новини