Скандал! Димитър Делчев и Гроздан Караджов от РБ отказаха да седнат един до друг

  • 17 ноември 2014 08:00

  • 7511
  • 8
Скандал! Димитър Делчев и Гроздан Караджов от РБ отказаха да седнат един до друг
©

В РБ има недоверие. Част от членовете ни не подкрепиха г-жа Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да стане председател на блока. След като тя се оттегли трябваше Найден Зеленогорски да стане. Появяват се имена на зам.-министри, които въобще не са били обсъждани, същевременно предложенията, които са били одобрени след това не се гласува за тях.  Това каза депутатът от Реформаторския блок Димитър Делчев в сутрешния блок на БТВ.

Министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва има много важна задача в здравеопазването. Вицовете не са полезни, когато имаш да правиш сериозни реформи, отбеляза той.

На въпрос дали в блока има тайни договорки, които го разцепват, Делчев заяви: "За тайни договорки не знам. Но тези имена, които се появяват допринасят за загубата на доверие в групата ни. С г-н Караджов можем да си изчистим отношенията винаги. Защо тогава не седнете заедно - попита водещият. Гостът отказа  с аргумента, че могат да направят това в Народното събрание.

Разделителната линия в РБ има и я виждате в момента, коментира депутатът от РБ Гроздан Караджов. Бях изненадан, че човек от нашата коалиция ни е забранил да седим заедно, посочи Караджов. Извинявам се на зрителите и им казвам, че това не е мое искане. Аз съм диалогичен човек.

Има недоверие, заради това, че не са обсъждали зам.-министри, коментира той. Ако между нас има спорове и не провеждаме реформи, това е висока степен на недоверие в блока. Споразумението, което беше подписано през август, за да се избере лидер на блока, беше скъсано, обяви Караджов.

Той не е прав, не сме имали договорка да избираме Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и за лидер преди изборите, посочи Делчев. Имахме джентълменска договорка. Найден Зеленогорски е избран с пълно мнозинство и по този начин тя е спазена.

Конгрес на РБ ще има, нежелаещите да участват в него ще останат да си вегитират. Лидерът на РБ ще изкристализира въз основа на това какви реформи ще има. Предстои да има конгрес на желаещите. Организация, която не може да се разбере отвътре ще управлява страната. Срам ме е от това положение, посочи Караджов, показвайки как с колегата му не могат дори да седнат заедно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7511 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.17 | 21:50

8
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
милко великов

2014.11.17 | 20:12

7
А ти освен на Волен корана чел ли си нещо друго.
лекуващ лекар

2014.11.17 | 20:12

5
Хапчетата ,пий си хапчетата ! А - че сме помиярска държава е вярно - след като такива помияри ,като теб живеят в нея. Питай за други опорни точки ,защото тези се поизтъркаха доста. Кутев нищо ново ли не ви спусна от "Позитано" ?

2014.11.17 | 17:11

3
Ти си педерас от Бургас :D
Луд гидия

2014.11.17 | 14:56

1
Ти си абсолютен тъпанар.Гледай си твоята скапана ДСБ и не се опитвайте да унищожите останалите по конюктурни причини в коалицията Партии.
...

2014.11.17 | 20:12

6
Алооо , ветеринарния , нещо май не си доволен , че идва Коледа и всички герберастки свине ще намажете тенджерите!!!
Красимир

2014.11.17 | 17:12

4
Просто недоумявам защо се чепкате във форумите. Абсолютна истина е "Пука му на ходжата, че на Асан кучката не гони зайци". Е те това са РБ, това са АБВ, да не говорим за ДПС, тъй като на тях 3 пъти не им пука за Асан. Просто цялата театрална постановка е за това кой кого да вкара в управлението, за да си оправят играта.

2014.11.17 | 17:11

2
Боли ме кypa.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини