Горанов: Задачата ми е да накарам всички българи да се чувстват добре

  • 15 ноември 2014 08:15

  • 4897
  • 18
Горанов: Задачата ми е да накарам всички българи да се чувстват добре
©

Всички правилни решения в тази държава трябва да намират подкрепа. Безсмислено е да се прави на инат. Това каза министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Добре работехме с Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната. Като шеф на Митниците би могъл да се справи. Не искам да водя дебат за контрабандата на политическата сцена, защото аз не съм свързан с нея. Не съм имал проблеми и със Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Финансовият министър трябва да бъде по-обран в публичните си изяви. На въпрос на Диана Найденова дали харесва Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, новият министър на финансите заяви: "Аз не мога да бъда Брат Пит с очила".

Аз съм зодия Теле и обичам лукса. Харесвам начина, по който живея. Моята задача е да накарам всички български граждани да се чувстват добре. "Луксът не ме блазни, аз съм тук за да свърша някаква работа за българите. Имам си всичко", сподели още Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, сякаш е наблюдател и не е един от нас, българите. Найденова го пита за лукса, за да разбере дали има лъскава къща, маркова кола и други екстри, но не изкопчи нищо. На въпрос дали знае, че Бог го гледа, министърът коментира "Имам го в предвид".

Ще направим усилие да влезем в заявения дефицит от 3%, но това не означава, че ще има постна пица. По-скоро ще харчим толкова, колкото изкарваме. Държавата не създава доходи, тя създава правила. За да изхарчим определена сума някой трябва да си бръкне в джоба и да ги изкара. Това не трябва да е за сметка на дълг.

Горанов обясни, че "постната пица" на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е история и отживелица. Той определи ситуацията в България като много тежка и каза, че коледни бонуси за пенсионерите няма да има, защото няма пари в хазната. "Много сте хард, не бъдете такъв", помоли го Найденова, но гостът й не смекчи тона.

"Често се срещам с Иван Искров служебно. БНБ допусна грешка с КТБ и съм му го казвал. Но за мен не е решение да бъде арестуван шефът на БНБ Иван Искров. Заключват централния банкер и нищо няма да се промени", категоричен е министърът.

Аз благороден с чужди средства не искам да бъда, ако си съберем приходите през следващата година и направим бюджет, който няма да е на свръхдефицит, тогава можем да си позволим да сме по-широко скроени", каза той.

Според него всеки иска да е добър и благороден. Има право да е добър, когато го прави със свои средства, добави той.

Запитан дали е съгласен с вицепремиера по социалната политика, че трябва да се увеличат средствата, които се плащат за осигуровки, той отвърна: "Ние имаме заявена от ГЕРБ позиция. За нас темата за промяна с данъци и осигуровки не стои."

Той бе категоричен още, че коледни добавки за пенсионерите тази година няма да има.

Финансовият министър разкри повече подробности за срещата си преди години с депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "Случайно го срещнах. Не се познаваме. Бях с един приятел от Перник - Владислав Димитров, депутат от 41-ото Народно събрание. Подари ми писалка за рождения ден. На съседната маса видях Пеевски и го поздравих", разказа Горанов.

Жената на финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва неочаквано пресече пътя му, докато той караше колата на Нова телевизия, а до него на предната седалка седеше водещата на "Карай направо" Диана Найденова. "А, жена ми. Ето, пресича пред нас", учуди се държавникът. "Спрете да я поздравим, да си поговорим", примоли му се журналистката, подтикната от професионалните си инстинкти.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4897 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2017.01.27 | 22:18

18
По-голям наглец и гюведжар от този празен поглед НЯМА!

2017.01.27 | 22:18

17
Постна пица -остаряло понятие ! Да ,ама -сега и постна пица се очертава да няма ! А пенсионерите-да не пискат -направо ,за гробищата - ходом,марш !

2017.01.27 | 22:18

16
Не харесвам Горанов, мисля, че не е добър професионалист и не е подходящ за финансов министър! Мисля че е прекалено зависим от Пеевски. Срещата им в " Марая" не е случайна! Но въпреки това считам, че е правилно и необходимо да му се даде, както на него, така и на правителството сто дни толеранс.
Бойко Борисов е педераст!

2017.01.27 | 22:14

14
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2017.01.27 | 22:14

15
Такъв бил онакъв бил пък гласувате за него!

2014.11.19 | 08:31

2
ти си педерас от Бургас :D
Веселяка

2017.01.27 | 22:13

13
Много е надменен за да работи в полза на народа.

2017.01.27 | 22:13

12
ТИКВАТААААА, ТИКВАТА Б. Б. е виновна , неговата мама проста ! Прокълнат е тоя бандит ! Само смърт и нещастия носи на българите !

2017.01.27 | 22:13

11
kato iskash xorata v balgaria da se chustvat dobre uvelichi im zaplatite i pensiite
АНОНИМЕН

2017.01.27 | 22:13

10
НА №13 ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ВИЕ И ЛЪЖЛИВИЯ ФИНАНСИСТ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ.МНОГО ВИ БИВА ДА ОГРАБВАТЕ ХОРАТА.

2017.01.27 | 22:12

9
подборът на кадри на Б.Б е винаги един и същ той трябва да е послушен,подмазвач,нагаждач .Никой от министрите няма собствено мнени или съвест единственото изискване е "само кимам и се усмихвам"(реплика на екс. здравен министър намерен на окловръсното на С.Загора от Б.Б)
АНОНИМЕН

2015.06.05 | 12:18

8
ТОЯ Е ДЯНКОВ №2 И Е ГОЛЯМ БОКЛУК.ОТ НЕГО НЕ СЕ ОЧАКВА НИЩО ДОБРО,ЗАЩОТО ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЛЪЖАТ ХОРАТА И ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С НАРОДА.НЕГОВОТО МЯСТО ТРЯБВА ДА Е ИЗВЪН МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ,ЗАЩОТО Е НЕКАДЪРНИК.
Чичо

2015.02.27 | 10:27

5
Анонимния, харчиш ли по вече от колкото получаваш? Ако е така не ставаш за финансов министър.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини