Павлова: Всички големи инфраструктурни проекти са в забвение

  • 10 ноември 2014 18:53

  • 2190
  • 4
Павлова: Всички големи инфраструктурни проекти са в забвение
©

Всичко много ме притеснява. Така повторно назначената за министър на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена обобщи ситуацията, която е заварила във ведомството си след завръщането си на длъжност.

Това, което ме изненада, и то със знак минус, това е, че има неща на същия етап, каквито аз оставих март 2013, заяви Павлова.

Подчертавайки, че е следила стриктно работата на МРР, докато не е била на поста министър, Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена посочи, че така, както е оставила програмата за енергийна ефективност, така я е заварила.

Магистрала „Струма“ можеше да е готова и миналата година. Участъкът е готов само донякъде. Реалистичният график, който са ни подали, е краят на ноември другата година. Вижте за какво отлагане говорим, възмути се министърът на регионалното развитие.

Всички големи инфраструктурни проекти като магистралите „Струма“ и „Марица“, по думите й, са в забвение. Включително няма пари за зимно почистване. Държавата не е подготвена за зимата, категорична бе тя.

Предишното правителство наруши закона и приходите от винетки в бюджета вместо 240 милиона, са 180 милиона, продължи с нападките Павлова.

Първи приоритет за утре ми е да защитя пред МС да ни се осигурят екзистент минимума, в сряда викам пътните фирми, за да може от понеделник следващата седмица да въведем конкретни норми и изисквания, увери Павлова.

Много е важно всички да сме си сменили гумите, апелира тя.

На въпрос как ще режат лентички предвид забавените срокове, тя посочи: „За нас лентичките не са самоцел, но са показател за свършена работа“.

Последвайте канала на

2190 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
!!!!!!!!!!!!!!

2015.01.05 | 08:53

4
Ако има нещо спряно , то е заради Герб.Ако нещо не е във Ваш интерес ,Вие го спирате .Заради Вашият инат Вие дори развитието на държавата спряхте за цяла година
Аз казах

2015.01.05 | 08:51

3
Какви проекти ма булка?! Ние за 25 години сринахме цяла държава. Закриха се сектори от промишлеността благодарение на продажната политика на проамериканските мекерета, всички произлезли от БКП. България от развита промишлена държава стана държава от 3-тия свят, а ти ми говориш за някакви си проектчета. Ясно, и те ще са с цел да усучете пари. Е, стига вече! Чашата на търпението е пълна. Предстои ни тежка зима и евентуално едно здраво сурвакане на народните представители. Българина вече е приготвил тоягата. Дупе да ви е яко :))

2014.11.11 | 08:46

2
И ти ще си от ден до пладне. Нищо не разбираш от инфраструктури. Само нападаш предишните, ти всъщност нищо не вършиш.
Таня

2014.11.11 | 08:46

1
Искам да попитам:Кога тази държава ще е подготвена за зимата,най-после?Тя никога не е била подготвена,и зимата все ги изненадва.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини