Ивелина Василева: Отговорността за опазване на околната среда е свързана с грижата за децата ни

  • 07 ноември 2014 18:16

  • 2864
  • 1
Ивелина Василева: Отговорността за опазване на околната среда е свързана с грижата за децата ни
© Булфото

За мен е чест и удоволствие днес да връча ключа на Министерството на околната среда и водите в ръцете на един доказан професионалист с политическа визия. Желая на новия министър да превърне този ключ в ключа към решаване на всички проблеми и предизвикателства на министерството и на нашия нелек сектор". С тези думи министърът от служебния кабинет Светлана ЖековаСветлана Жекова Светлана Жекова е родена на 1 февруари 1967 г. в София. Завършва 9-а Френска гимназия в София. предала символично поста на министър Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, информира ведомственият пресцентър.

От своя страна Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва заявила, че поема поста "с чувство на огромна отговорност и с чувството на човек, който е отдал голяма част от живота си на темите, свързани с околната среда и е работил с колегите от ведомството в продължение на четири години."

Тя приела ключа с думите: "Аз съм убедена, че ни свързва обща мисия и огромна отговорност, защото отговорността за опазване на околната среда е свързана с грижата за децата ни."

В краткото си изказване пред медиите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва акцентирала, че ще разчита на експертността и компетентността на хората, които работят в министерството, защото по думите й "всички знаем, че предизвикателствата, пред които се изправяме, ще бъдат много тежки".

"Чакат ни и спешни цели за изпълнение и дългосрочни задачи и цели, които съм убедена, че ще постигнем заедно с колегите, с  усещането, че наистина допринасяме за това България да се движи напред по един устойчив път на развитие", казала още министър Василева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2864 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.08 | 16:17

1
така се погрижиха че разрешиха проучване и по късно добив на шистов газ но те няма да живеят тук а по именята си в чужбина

Добави коментар

Водещи новини