Понижават Дъбов на пленума на БСП

  • 07 ноември 2014 14:53

  • 2333
  • 6
Понижават Дъбов на пленума на БСП
© Булфото

Зам.-председателят по организационните въпроси Димитър Дъбов ще бъде понижен на насрочения за днес пленум на БСП, коментират представители на левицата. Още вчера те са били информирани за сценария, по който ще протече събранието.

Разжалването обаче няма да бъде жестоко и демонстративно. Ще му отнемат само една звезда от пагона и пак ще остане важен фактор, коментира източник от БСП, цитиран от offnews.

Очаква се Дъбов сам да подаде оставка и да му бъде предложена важна, но не толкова публична длъжност.

Разрив между него и Миков няма. Освен това Дъбов е прекалено навътре във финансовите въпроси на партията. Целта е да се успокоят младите, защото противопоставянето вече стана нетърпимо, коментира източникът ни. Самият Дъбов се оплака наскоро в интервю, че "трима богати младоци от БСП" водят война срещу него.

Понижен ще бъде и другият зам.-председател Евгений Узунов. На последния пленум срещу него остро се изказа дори смятаният за сравнително консервативен Венелин Узунов от Разград.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2333 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.11.07 | 18:33

6
За да има мир - БСП в Сибир!
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.07 | 18:33

5
A KURVATA BOIKO IA POVISHIXA V PROSTITUTKA-----NA 4 PARTII STE GO LAPA-SPECIALIST V PROFESIATA SI-XAXAAAAA
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.07 | 18:33

4
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор на този вестник, обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, може вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери.

2014.11.07 | 17:51

3
е как няма да е навътре по финансовите въпроси ,та нали цяла ШУМЕНСКА ОКОЛИЯ РАБОТИ ЗА НЕГО.

2014.11.07 | 17:50

2
DOLEN MAFIOT,ZIALA SHUMENSKA OKOLIA PLACHE OT TOIA IZEDNIK DOLEN
Продажна Отрепка от Юруш

2014.11.07 | 16:13

1
.................... И турска гювендия аз да се наричам, първа радост е за мене ...............!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини