Кънев: Пред нас е резултатът на компромиса, зад гърба ни - неговата тежест (видео)

  • 07 ноември 2014 09:48

  • 2152
  • 4
Кънев: Пред нас е резултатът на компромиса, зад гърба ни - неговата тежест (видео)
©

Днес пред нас е резултатът на компромиса, а зад гърба ни неговата тежест. За компромиса всички ние ще платим цена.

Това обяви от парламентарната трибуна преди церемонията по встъпване в длъжност на кабинета "Борисов 2" съпредседателят на ПГ на реформаторите Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

От това печелят гражданите, подчерта той.

Аз лично след 10 минути ще наруша обещание към избирателите си. Знаем колко щеше да струва на всеки българин правителство без необходимата подкрепа, продължи реформаторът.

По думите му успешният вот на Народното събрание днес ще донесе реална полза и реална подкрепа за тези, които вярват в политическата промяна.

България ще има реформаторски настроени екипи, подчерта Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Успешният вот днес ще даде най-важното – реформа в съдебната система, ще направи България по-силна. И не казвайте, че това правителство ще отдалечи България и Европа. Това, че България ще има първото си управление без БСП и ДПС, не означава отдалечаване от Европа. Хората от етносите ще бъдат интегрирани, обеща той.

Доближаваме ежедневието на всеки български гражданин към ежедневието на един европеец. Политика на противопоставяне ние няма да водим, каза още Кънев.

Благодарение на дългогодишното бездействие на БНБ, НАП, КФН и други институции, четвъртата българска банка вчера фалира. С това бездействие ние компромис не можем да правим, категоричен бе Кънев.

Днес видях достатъчно червени самодоволни физиономии. Днес повече от всякога реалната власт е в парламента. Вярвам, че днес ние ще дадем подкрепата си за втория кабинет Борисов. Аз ще гласувам за него и дори ще поздравя г-н Борисов за променения модел на управление през последните дни, надявам се да остане такъв, продължи съпредседателят на ПГ на РБ.

В края на речта си той съобщи с усмивка, че по-късно през деня ще отправи музикален поздрав с песен на Sting.

Последвайте канала на

2152 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.07 | 22:15

4
ОСТАВКААААААААААААААААААААААААА

2014.11.07 | 22:15

3
Шушомиго,мълчи и подкрепяй Тиквата.Пътя ни е към Европа,еврото,шенген и т.н.Тиквата ни води нататък.Кога ще приемем еврото?Кога ще влезем в шенген?ТОВА СА ВИ ГЛАВНИТЕ ЗАДАЧИ,СЪЩО СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО С ЕВРОПЕЙСКОТО И ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСВО.СЪКРАЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ПОЛИЦИЯТА ПОНЕ С 59%.

2014.11.07 | 22:14

2
У нас има само две партии ! АТАКА и останалите партии с ,различни бандити в тях ! Абсолютни боклуци , докарали България до разруха - последна в Европа , а българите най - бедни !Искат да продължат грабежа ! Затова ДОЛУ буламача ГЕРБ и прислужниците му ! ИЗБОРИ ДО ДУПКА докато АТАКА и ВОЛЕН дойдат на власт ! НЯМА ДРУГ ИЗХОД ЗА НАС !
Аз казах.

2014.11.07 | 12:27

1
Истината за ГЕРБ и така наречените патриоти светва. Къде са тия дето говореха за златен пръст?! Сега ще получат не златен пръст ами двоен златен х#й :)). Гласуваш за Бойко- получаваш Корман Исмаилов, гласуваш за В.Симеонов - получаваш Касим Дал :)). Айде следващия път пак ги изберете, за да продължат да ви лъжат :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини