Цветанов: Не искаме правителство като на Орешарски, затова имахме консултации

  • 07 ноември 2014 08:22

  • 1064
  • 2
Цветанов: Не искаме правителство като на Орешарски, затова имахме консултации
©

Не искаме да имаме правителство като на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, което продължи точно 434 дни и беше избрано с един глас повече – златния пръст на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Затова проведохме толкова консултации, за да не зависим от един глас.

Това заяви на влизане в парламента, където днес се очаква да бъде приет новият кабинет, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той благодари на всички, участвали в този процес, защото за първи път, по думите му, от 23 години насам имало консенсус.

На въпрос дали новото правителство ще получи подкрепата на ДПС, Цветанов посочи: „Не смятаме, но трябва да се фокусираме върху това колко депутати ще подкрепят бъдещото правителство.

Имахме консултации, имахме диалог, подчерта той.

За критиките към отделни министри Цветанов е на мнение, че не трябва да се коментират, а трябва да се носи политическата отговорност.
„Това са решения, които се взимат от съответните формации“, поясни той.

Последвайте канала на

1064 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Националист

2014.11.08 | 10:24

2
Сега Сидераста , по препоръка на духовния му наставник бай Местан , ще трябва да си завре златния пръст отзад в алчната кофа !!

2014.11.08 | 10:24

1
ОСТАВКААААААААААААААААААААААААА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини