Цачева предложи на депутатите 9 - дневна ваканция

  • 05 октомври 2011 10:19

  • 1361
  • 1
Цачева предложи на депутатите 9 - дневна ваканция
© Интернет

Председателят на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 предлага парламентът да излезе във ваканция от 12-ти до 21-ви октомври.

Предложението е трета точка в дневния ред.

Припомняме, опозиционните партии прогнозираха такъв развой и предварително остро се противопоставиха на тази ваканция.

На вчерашната си пресконференция от БСП се заканиха, че са подготвили неприятна изненада за Цачева, ако предложи подобно нещо.

Дейността на НС се отразява от различни медии,
сред които БНТ и БНР, а от състава на парламента има излъчени кандидати за президент, вицепрезидент и общински кметове, посочва в мотивте си парламентарният шеф.

Свидетели сме, че пленарната зала и трибуна нерядко се използват за предизборна агитация, която попада през новинарските емисии в телевизията и радиото извън предизборните хроники, изтъква още в мотивите за предложението си Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Според нея това нарушава правилата на кампанията, а от друга се поставят в неравностойно положение кандидатите на парламентарно представените партии и тези на извънпарламентарните и инициативните комитети.

Точно това налага до изборите да не се провеждат парламентарни заседания, подчертава Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.



 

Последвайте канала на

1361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петров

2011.10.05 | 18:37

1
Браво Цачева за ваканцията която си дала на депутатите сега е сезона на беритбата на грозде-ние имаме нужда от берачи,трябва да ни ги изпратите или ще ги водите на панаир да се качат на виенското колело или на люлките със синджирите......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини