Посрещнаха Дилма Русеф на площад "Св. Александър Невски"

  • 05 октомври 2011 10:18

  • 3578
  • 2
Посрещнаха Дилма Русеф на площад "Св. Александър Невски"
©

На площад "Св. Александър Невски” започна официалната церемония по посрещането на президента на Федеративна република Бразилия Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на.

Държавният глава най-голямата латиномареканска страна е на визита у нас по покана на българския президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на пристигна късно снощи в България и бе посрещната от представители на президентската администрация и Външно министерство. На площада, на практика е първата среща на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в с Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на в рамките на посещението й.

След това бразилският президент поднесе цветя пред паметника на Незнайния войн. По-късно двамата президенти ще проведат среща на „четири очи”, последвана от пленарни разговори на двете официални делегации.

В присъствието на президентите на България и Бразилия ще бъдат подписани двустранни документи в областта на икономиката и информационните технологии.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3578 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.05 | 22:36

2
ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО ОТ 12.00 ч.: Как ще се реши ромският въпрос? - ДИЛМА РУСЕФ ПРЕДЛАГА ТЕРИТОРИЯ В БРАЗИЛИЯ ПО ТОЧНО В АМАЗОНИЯ, ПО РАЗМЕР КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ ЗА НАШИТЕ МАНГУСТИ СЪС СЛЕДНИТЕ ЕКСТРИ: ПРЯСНА ВОДА И ПАРНО ЦЕЛОГОДИШНО И БЕЗПЛАТНО, РИБА, АЛИГАТОРИ И АНАКОНДИ НА КОРЕМ ИМА И ПО ДРЕБЕН ДИВЕЧ, РАСТЕНИЯ С ГОЛЕМИ ЛИСТА, СТАВАТ ЗА ОБЛЕКЛО И ОДЕАЛА. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА!!! НАСТАНЯВАНЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!!!
W W W .ORIGINALNI.BE - - - ЗАКУПИ СИ ЕКИПЧЕТО НА Л

2011.10.05 | 13:09

1
W W W .ORIGINALNI.BE - - - ЗАКУПИ СИ ЕКИПЧЕТО НА ЛЮБИМИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ПРИ НАС - сезон 2011/2012!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини