Близнашки: Оттеглям се с достойнство

  • 06 ноември 2014 10:13

  • 2488
  • 5
Близнашки: Оттеглям се с достойнство
©

Оттеглям се от премиерския пост с достойнство. Това каза на брифинг в Народното събрание служебният министър-председател проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

„Най-вероятно утре ще има нов кабинет. Съветите ми към следващия министър-председател са да има здрава гърбина. Тръгвам си с чистата съвест, че съм изпълнил 90% от ангажиментите на служебния кабинет. Една от основните задачи беше да организираме изборите. Те бяха прилични", посочи премиерът.

Той подчерта, че актът по връщането на собствеността на храм-паметника "Александър Невски" на Българската православна църква го кара да се гордее.

Друго, с което се гордее, е възстановяването на отношенията ни с ЕК, както и възстановени плащания. Върнахме доброто име на България, подчерта той.

Реформите, които трябва да бъдат направени са крайно необходими. Няма случаи на злоупотреба“, допълни проф. Близнашки. Според него в първите няколко месеца от мандата предстои да се свърши много работа. След това се надявам страната да тръгне по един нов и по-добър път.

Относно Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната служебният министър-председател коментира, че този човек е показал изключителна компетентност след връщането му на този пост. „Той обърна нещата в рязко покачване на приходите на Агенция „Митници“. Ако имах друг човек, който да сложа там, сигурно щях да го направя“, каза още проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2488 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гошо

2014.11.06 | 19:15

5
Това мекотело сигурно се шегува,а?

2014.11.06 | 19:15

4
МРЪСНИК!

2014.11.06 | 19:15

3
G-n Lainiashki,blagodarim Vi,che otivate na bunishteto na istoriata s vashata "kompententnost",nali si asfaltirahte garaja-eto tova e koeto svarshihte nai-dobre .

2014.11.06 | 15:38

1
Че само това ли успа за това кратка време? Язък, не го признавам.
калинко

2014.11.06 | 19:14

2
Една от многото подлоги на герб, човек лишен от достойнство,морал и съвест.Тъпчейки идеалите си във калта успя да се добере до личния си върхов успех на временен висш чиновник.На такава кална душа и това му беше много.Фарисей.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини