АБВ решава утре дали ще участва в кабинета

  • 05 ноември 2014 18:35

  • 2163
  • 3
АБВ решава утре дали ще участва в кабинета
©

По никой начин не става дума АБВ да мине по-вдясно, но ние много добре разбираме тежката криза, в която се намира страната. С тези думи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ коментира днешната среща с ГЕРБ в парламента.

В процеса на разговорите ни с ГЕРБ има много сериозен конструктивизъм. Не малка част от предложенията, които направихме, бяха приети - те са свързани със социалната сфера и публичните финанси. Намерихме и много допирни точки в сферата на енергетиката и икономиката. Има нужда и от много сериозни промени в изборното законодателство, заяви Петков.

По думите му, след приключване на разговорите с ГЕРБ тази вечер и утре сутринта АБВ ще обсъди резултатите от тях и ще излезе с окончателна позиция за това дали ще подкрепи бъдещото правителство.

Разговорите, в които участвахме, бяха полезни за българския парламент и българската държавност. Обнадежден съм от разговорите и от конструктивния подход на колегите, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Припомняме, че все още не е приключила четиристранната среща между ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ в парламента, на която се очаква да се постигне съгласие за структурата и състава на правителството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2163 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.06 | 03:13

3
Преговори,уговорки договорки.Следизборни тарикатлъци. Ясно е само едно - народът ще си изпати!
666n

2014.11.06 | 03:13

2
С "бизнес" ли се занимавате, или се гласите да управлявате държава? А знаете ли какво е бизнес в кавички ?

2014.11.06 | 03:13

1
Този дали не се натяга и той за някакъв пост...напр.за МВР-шеф.

Добави коментар

Водещи новини