Маргарита Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство

  • 03 ноември 2014 18:35

  • 1668
  • 2
Маргарита Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство
© Булфото

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство. Това каза самата тя пред медиите в курортен комплекс "Камчия".

Тя допълни, че желанието й е, когато се състави правителството, да се започне работа от правилните неща. По думите й има въпроси, които не търпят отлагане, и трябва веднага да започнат да се решават, за да бъде отправен верен сигнал към всички. Тя допълни, че след това трябва да се започне с големите политики, които са записани в програмите.

Според Попова са необходими много такт и усет с какво трябва да се започне заради държавата в цялост, заради хората. Според нея е много важно най-сетне да се обърне внимание на крайно изоставащите райони в страната. По думите й дисбалансът в развитието на регионите е катастрофален.

Вицепрезидентът смята, че в страната регионите са толкова дисбалансирано развити, че няма как да не вървим към истинка демографска катастрофа, ако продължаваме по този начин.

Последвайте канала на

1668 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЛИДА

2014.11.04 | 13:28

2
АКО ИЗДИГНАТ Г-ЖА ПОПОВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ -ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ

2014.11.04 | 12:34

1
Edna dostoina Balgarka,popadnala mejdu prostaci !Kakto ima edna prikazka-biagai ot prost chovek,che shte ti izide glavata !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини