Социолози: Идеята Радан Кънев да стане премиер е доста екзотична

  • 03 ноември 2014 08:15

  • 1751
  • 3
Социолози: Идеята Радан Кънев да стане премиер е доста екзотична
©

Задачата да се направи ново правителство явно е много трудна. Не вярвам, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и ще стане премиер вместо Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Това каза в сутрешния блок на БНТ социологът Михаил Мирчев. Заедно с него гост беше и колегата му Цветозар Томов. Идеята, Радан Кънев премиер, е доста екзотична. Не мисля, че министерските постове спъват преговорите. Основното искане на ГЕРБ е с участието в изпълнителната власт да се заемат политическите фигури в Реформаторския блок, каза Томов. Самите реформаторите не могат да излъчат лидер. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и не може да поеме политическа отговорност. Реформаторите са като орел, рак и щука. Те се карат непрекъснато. ГЕРБ е монолитна партия и там е ясно кой носи отговорност, обяви пък Мирчев.

Принципният въпрос е дали ще се стигне до политическа ангажираност от страна на реформаторите. Не вярвам на информациите, че преговорите се водя кой, кое министерство да поеме, каза още Томов. Аз съм на друго мнение и според мен точно това е пречката, опонира му Мирчев. Двамата се обединиха около мнението, че никоя партия няма интерес от парламентарни избори през зимата. Опозицията ще внимава много, правителството също. Двете страни ще гледат кое е полезно за България, разкри Мирчев.

Образът на РБ като патерица на ГЕРБ беше налаган доста активно през последната година. Ясно се вижда, че това не е така. Според мен те ще гласуват доста шарено в парламента, защото са свободни. РБ издържа своите най-тежки тестове и аз очаквам те да бъдат стабилни, каза още Томов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1751 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.03 | 13:28

3
Интересно дали пак ще правят номера,като на предното НС, когато идват и си отиват,без да ги интересуват законите,които се творят.

2014.11.03 | 13:26

2
На Герб им се иска да командват, да са на високите постове, а някой друг да обере пешкира. Те знаят,провалят ли се сега - това е от тях, чака ги съдбата на НДСВ
Val

2014.11.03 | 11:26

1
gluposti

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини