Борисов: Предишните управляващи не стават и за бакали

  • 04 октомври 2011 18:23

  • 7834
  • 38
Борисов: Предишните управляващи не стават и за бакали
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г критикува остро предишното управление затова, че когато е имало излишъци в бюджета, не е направило нищо за състоянието на Българските държавни железници.

Борисов бе запитан – какво ще се случва с компанията, тъй като това интересува бизнеса. БДЖ имат дълг от 800 милиона. Когато нещо не е ефективно, колкото и повече да наливаш, става по-голям дългът. Предишното правителство отчиташе милиарди, но вместо с тези милиарди да си платят това, което са поръчвали, те са взимали кредит. Вместо да си платят, те взимат кредит. Това каза Борисов пред български и чешки бизнесмени за предишното правителство.

Наистина не разбирам икономическата логика да вземеш кредит, за да платиш нещо, което можеш да платиш с излишъка. А после казват, че аз съм пожарникар, а те били финансисти, посочи той.

Борисов даде пример и за това, че големи фирми често казват, че им се дължат пари, но нямат отговор на въпроса – защо не са им платили предишните за доставеното оборудване преди три години или по-рано.

Дори бакалин не може да стане от този човек, защото ще фалира бакалницата, каза премиерът по повод предишния кабинет.
Това са мерките, които трябва да вземаме, за да ликвидираме това, което сме наследили.

Затова не можем да вдигнем доходите, защото няма откъде да вземем тези пари. Обмислят се по-ниски данъци за големите инвеститори в България, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7834 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, of

2011.10.08 | 15:29

38
До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, office@fokus-news.net, news@fokus-news.net Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ Дата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩ Под ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.10.08 | 15:17

33
Прозирам примитивен гербаризъм! Примитивните млекопитаещи от тази "партия" действат на принципа "който е против ГЕРБ е комунист!" Ами Боко Тиквата чия висша специална школа е завършил да попитам гербарите "антикомунисти"! Впрочем, предлага на всички истински гербари да си наврят фалшивия антикомунизъм отзад, след което да отидат и запалят една свещ на гроба на луканов - техният общ прародител и създател! Освен гербарите, цициалистите и атакистите, други кандидати за комунтисти не виждам!
Тупан Петко

2011.10.08 | 15:20

37
Като пишеш с умишлено допуснати грешки не си по-интересен - напротив, по-смешен си.
edin

2011.10.06 | 00:16

27
leleee 6to prost narod v taq durjava...4e na vremeto za da u4i6 trqbva6e i politi4esko da ima6 ina4e nikoj nete ebava...tova nezna4i 4e xorata sa go iskali,prosto sa bili prinudeni no tova nezna4i 4e nesa misleli i 4e sa iskali da budat komunisti....vsi4ki 4erveni sa promiti tupi mozuci,dobre 4e BOJKO e mujkar...evla,da produljava vse taka

2011.10.08 | 15:19

36
Българи, чух днеска по радиото буквално следното: Боко Гьонсуратска тиква наставлява западните демокрации да били напривили пенсиите "както са в България" (средният размер на пенсиите в Б-я е около 70-80 Евро!!!)и тогава за 2 години тези държави, които били застрашени от фалит щели да се стабилизират и щели да станат като българия - финансов рай! Такова нахалство с бай ганьовски тепегьозлук направо не е за вярване - вместо да търси начини да малко от малко да отпусне примката от шията на Българите този башибозук съветва другите държави да станели като нас и дава за пример ТОЧНО ПЕНСИИТЕ! Това са много опасни и злокобни изцепки на Боко, който не от вчера се опитва да пробутва по света и у нас ной-големите си провали като дивни достижение на Боковизма!!!!Тиквенико, простащнита ти и идиотизма, които демонстрираш, са злокачствени. Аз не знам кой разумен човек би могъл дори и да си помисли да гласува за теб и за твоята парцалена кукла дето Рошка, дето не се вясва на НИКАКВИ ДЕБАТИ - нито радио, нито телевизионни! Повръща ми се от злокачествения български гербаризъм! Това е всичко друго, но не и демокрация през 21-ви век!!!Българи трябва да изметем гербаризма час по-скоро, защото тоя идиот Боко ще ни унищожи от глупост и лакомия! ДОЛУ ГЕРБ!! !Да живеят Българите!
Petrova

2011.10.08 | 15:19

35
Само не разбрах, дали с БСП ще сме по-добре ?? Или май и ти си някое старо комунистче ??

2011.10.05 | 20:21

20
Съгласен съм с теб,но кой да изберем да ни управлява,като всички са свързани с ДС,а ако не гласуваме,пак ще дойде на власт ДПС-Доган и БСП и кво праим,въртим се в затворен кръг,бачкаме за 300 кинта(ако изобщо бачкаме),управляват ни разни нагли-разнообразни,само обещават,нищо не правят за народа,във България,ако бяхме като в САЩ-всяко семейство да има оръжие,щяхме да си живеем живота !!!!!!!!!
алабала

2011.10.08 | 15:18

34
Пожарникарчето пак се замислил да свали данъците на инвеститорите. А на по-бедните немогат ли да се свалят данъците. Преди поне не се плащаше данък за недвижими имоти които бяха мисля под 1600лв. Сега и за тях се плаща данък. Бойко, не гърби народа си. Хората ако имаха пари да си купят добър имот, щяха да изкарат пари и за данъците. Ама нали сме изпълнителни, пари пак изкарваме за данъци с цената на лишения от основни неща като храна и добър живот. Това в България е ГЕНОЦИД.
vanko76

2011.10.08 | 15:17

32
До кога да ви обяснявам,че хората които не харесваме Борисов не сме "комунисти"ама някои от вас са много кухи лейки.Кои е бил най младия член на БКП на времето а шматки такива"Борисов"нали?Не знам,но трябва да сте слепи за да не виждате,че ГЕРБ ни води само "батака".Дори има прогнози от някои икономисти,че резерва е вече на червено и има опасност страната да фалира до пролетта а това не го казвам аз.Прословутите му магистрали на Борисов,ще видим колко са качествени,защото вече има твърдения,че всичко е правено с най некачествените материали само и само някои хора да прибират пари.

2011.10.06 | 00:39

31
бакалин нещо обидно ли е не мога да разбера господин пожарникар.Не мога да разбера защо постоянно обиждате БЪЛГАРСКИЯ народ.Не мога то се вижда че не ви пука за хората вие нали си лапкате
АБВ

2011.10.06 | 00:39

30
Не Ви ли побиват тръпки от това изречение: "Това са мерките, които трябва да вземаме, за да ликвидираме това, което сме наследили."

2011.10.06 | 00:39

29
И го правят ! Ликвидират всичко ! Само това правят успешно ! А с това ''затова няма пари за повишаване на доходите'' направо ни се хили в лицето ... значи има за глупави музеи, за подслушване на цялата нация, за създаване на излишни комисии и подкомисии, за раздуване на администрацията, за хеликоптери, които не помогнаха на НАП по никакъв начин... няма смисъл да продължавам, списъка е дълъг ! И най-голямата селяния: отиваш на официално посещение в чужбина и занимаваш хората там с плюене по опонентите си ! Ганьооооо, кой държавник се държи така, бе ? Що не взе Найденов пак да го буташ и спъваш, демонстрирайки карате ? Умирам от срам !
vanko76

2011.10.06 | 00:17

28
Точно пък най големия простак и неграмотник от всички премиери до сега да го каже.Най голямата мутра в страната да дава оценки.Не харесвам нито БСП нито Станишев,но този простак и малоумник още по малко.
eskimos

2011.10.05 | 06:37

3
are kaji koi xaresva6!
Мишо

2011.10.05 | 20:31

26
Ние хубаво си гледаме нашите проблеми, но вижте какво споделя "Барак Обама" за България и българите: http://tinyurl.com/barack-obama-za-bulgaria (4-минутно интервю за БГ сайт) Надявам се нашата страна да има и по-добри дни!

2011.10.05 | 20:28

25
Чухте ли Го какво каза днес пред цяла Европа по адрес на Гърция, Испания, Италия и повечето от европейските държави? Тук няма манипулация,думите дойдоха направо от устята Му: " Да направят пенсиите си КВИТО /превод: каквито/са нашите и тогава няма да имат финансови проблеми." Без коментар. Само ехиден смях от Европа и сълзи от срам в България.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини