Кунева: Даваме кураж на ГЕРБ срещу ясни гаранции за реформи (видео)

  • 27 октомври 2014 15:09

  • 2896
  • 3
Кунева: Даваме кураж на ГЕРБ срещу ясни гаранции за реформи (видео)
©

Тук сме по волята на българските граждани. Едва за втори път толкова голям процент от гласувалите са представени в Народното събрание. Нашето присъствие е двойно задължаващо. То е плод на последните капки търпение към парламентарно представената демокрация. На първо място трябва да започнем възстановяването на демокрацията, да започнем важните реформи, да съставим отговорно и смело правителство. Това каза съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от трибуната на 43-то Народно събрание.

Разпокъсаността на 43-то НС не е негов недостатък. В този парламент трябва да търсим компромис, за да направим реформите. избирателите се произнесоха за много трудно дясно правителство и за много трудна лява опозиция. В този парламент, ние трябва да търсим компромиса, но нужния компромис за реформи, а не фалшивия консенсус на фалшивите елити зад гърба и за сметка на гражданите”, заяви още той. Ние ще бъдем гарант и никога няма да допуснем да се опъне чадър над корупцията, увери Кънев.

Според Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и всички трябва да приемат присъствието си тук с доза смирение. Нашето лично смирение пред стратегическите проблеми може да върне националния елит в тази зала. Имаме нужда от това, защото нямаме сили да се справим сами, обяви той.

Кунева прочете декларация от името на блока. „РБ осъзнава, че България е в криза, затова призоваваме политическите сили да си дадат сметка, че правителство на малцинството би било третото правителство, което няма да изкара мандата си. Даваме кураж на ГЕРБ за съставяне на правителство. РБ няма да бъде пречка за съставяне на дясноцентристко правителство.

РБ призовава търсенето на съгласие от наша страна да не ви подвежда. Категорична воля за председателство на ЕС като докажем, че можем да носим политическа отговорност. РБ ще работи за нова конституция”, пише в декларацията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2896 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.01 | 12:05

3
НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА. ВИЕ СТЕ НИКОИ И ТАКА ЩЕ ОСТАНЕТЕ. КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК!
Петкан

2014.10.28 | 09:28

2
Същите лапачи се върнаха, честито, всеки народ си заслужава съдбата !
гошо

2014.10.28 | 09:28

1
ПАРОДИЯ! Националните предатели отново се събраха на софрата, бяха докарали и Пинокио, евросатанистите си правеха "здрасти" с Патриарха все едно,че са съученици, Боко и Нова телевизия заедно ходиха до кенефа и поне се видя кой е чорбаджията на Нова ТВ, един се учеше да чете в ефир, един осъден криминален престъпник който трябваше да е отдавна в затвора предаде цветя на Цачева, от балкона губернаторите на различните окупационни зони дремеха.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини