Мартин Димитров: Трябва да има компромиси, но и отстъпки

  • 26 октомври 2014 12:31

  • 2074
  • 10
Мартин Димитров: Трябва да има компромиси, но и отстъпки
© Булфото

„Защо хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не казаха преди изборите, че ще преговарят с БСП?“ Този въпрос зададе депутатът от РБ и бивш лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в предаването „Факторът Кошлуков“ по TV7.

„Това е тест за ГЕРБ по кой път ще тръгне – дясно-центристки или безпринципна коалиция“, посочи още той и заяви, че е силно смутен от факта, че ГЕРБ води вече втори разговор с левицата. Димитров заяви, че според сигнали от ЕНП до тях Европа е настроена по-скоро за съставяне на дясно-центристко правителство в България, а не за коалиция ГЕРБ-БСП.

Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на има основание за оптимизъм реформаторите да сформират управленска коалиция с ГЕРБ и Патриотичния фронт. „Компромиси трябва да има, но не и отстъпки“, заяви той и допълни, че ако нови избори през зимата, това ще бъде най-лошия сценарий за държавата. Депутатът от РБ бе категоричен обаче, че в момента ще бъде грешка от страна на реформаторите да искат министерски кресла. „Първо трябва да се постигне съгласие по редица политики“, каза той и допълни, че ако има желание за съставяне на кабинет, той може да се сформира за дни.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на съобщи, че те вече нямат претенции Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да не е премиер, тъй като за реформаторите политиките са по-важни от персоналните назначения. Депутатът от РБ все пак посочи, че от блока продължават да настояват за двугодишен мандат на кабинета, тъй като който управлява четири години, забавя твърде много всички необходими реформи.
Относно Патриотичния фронт Димитров каза, че ако от тяхно име става въпрос за експертни министри с ясни мандати какво се върши, той не вижда проблем. Бившият лидер на СДС напомни, че ОДС вече са управлявали заедно с ВМРО преди години.
Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на категорично изключва евентуално управление с АБВ. Той посочи бившия президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в като идеолог на енергийни проекти, които според реформаторите са неизгодни за държавата. По думите му това, че сега АБВ се отказват от подкрепата за тези проекти, няма вече особено значение.
Като икономист Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на коментира и кризата с КТБ. Той каза, че според доклада на БНБ реално има обезценка на активи в размер на 4 млрд. лв. и са давани кредити без обезпечения, както и пари на фирми без адекватна дейност. Димитров е на мнение, че предложението на ДПС за сваляне на тайната на банковите депозити е прах в очите на хората. Според него е необходимо истинско финансово разследване, за да се види къде са отишли всички тези пари от КТБ и кои са реалните имена, стоящи зад редица депозити.
Депутатът отрече Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да е скритият идеолог на Реформаторския блок. Той каза, че с него не са се виждали и чували от година и половина. „Познавайки Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Петър Москов, смятам, че Костов няма влияние върху тях и те следват единствено собствената си воля“, заяви Димитров.
Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в РБ трябва да се положат още усилия за консолидация в групата, но той изрази убеждението си, че лидер на реформаторите ще бъде избран и това ще е стабилна фигура.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2074 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.10.26 | 20:20

10
ТИКВОЧА РАПОН БЕЙ тръгвал към кабинета Орешарски ??? Ами не знаеш ли къде ще стигнеш бе , РАПОНЕ ? До месец февруари 2013 година , когато Бойко Борисов си хвърли оставката ! А оттам в СЦЗ ! Грешка НЯМА !

2014.10.26 | 20:20

9
Тези от РБ са купували гласове на килограм иначе нямаше да влязат в НС.

2014.10.26 | 20:18

8
ТРЯБВА ДА ИМА КОСТОВИСТИ В ЗАТВОРА.

2014.10.26 | 19:56

7
Тая куха крава и тя ли изказва мнения-махнете тоя олигофрен

2014.10.26 | 18:12

6
не ви ли се струва,че това същество на снимката има мозъчно увреждане?

2014.10.26 | 18:12

5
У нас има само ЕДНА ПАРТИЯ ! Казва се АТАКА ! Останалите са купчина лайна и една ТИКВА ПРОСТА , цопната в тях !

2014.10.26 | 18:12

4
Трябва да ви накачат по стълбовете общо взето, уви единствения език, от който ще разберете
старшината

2014.10.26 | 17:08

3
ТИ ОТ КОЯ ПАРТИЯ БЕШЕ ---- ЦВЕТАРКЕ .

2014.10.26 | 15:41

2
ХРАЧКА !
1

2014.10.26 | 15:41

1
Две баби стоят пред една река. Едната пита: - Как ще преминем от другата стана? Другата отговаря:- Ама как ще преминем от другата страна, как???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини