Арман Бабикян: АБВ се държат йезуитски

  • 20 октомври 2014 08:41

  • 1884
  • 3
Арман Бабикян: АБВ се държат йезуитски
©

Най-вероятният вариант е дясно-центриско управление между ГЕРБ, РБ и ПФ, като то може да получи една по-широка подкрепа от АБВ.

Това каза пред камерите на БНТ политологът Даниел Смилов. Заедно с него гост беше и Арман Бабикян. АБВ се държат доста йезуитско. Те искат да продължат да удрят по бившите си партньори от БСП и ще им кажат: Ето, вие се държите политически безотговорно, каза Бабикян. Разговорите между Реформаторите и ГЕРБ бяха от типа: Нека първо да се поцелуваме, пък после ще видим дали ще се оженим. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е прав само за едно, че е трудно да подпишеш договор с такава формация, в която не е ясно кой взима решенията. Тази коалиция може да се определи по-скоро като аритметична, отколкото като политическа, каза още Бабикян.

Реформаторският блок има устав, според който се взимат решенията и този проблем може да бъде изчистен, опонира Смилов. Лошо е, че тези проблеми излизат на преден план. Това говори само едно, че участващите в преговорите имат интерес коалицията да се забави. Следващите преговори трябва да се проведат на тема какво ще се прави занапред, каза още той. Тази тройна коалиция между ГЕРБ, РБ и ПФ не е политически обоснована.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1884 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.20 | 18:15

3
Продажните курви от Атака и ББЦ никой не ги брои за живи, може би само баща им -- ДПС !!!

2014.10.20 | 15:26

2
Lapai i se potapai.
KUR ZA GERB

2014.10.20 | 15:26

1
ei turska kurvo ot gerb,stiga s tvoite luji kurvoooo

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини