Кунева: Това ще е сложна коалиция (видео)

  • 20 октомври 2014 08:11

  • 2125
  • 3
Кунева: Това ще е сложна коалиция (видео)
©

Позицията ни е ясна, защото е базирана на нашата програма. При първите разговори установихме големи съвпадения с ГЕРБ, което е стъпка в правилната посока. Ние изпратихме документи на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в които става ясно кой взима решенията в Реформаторския блок. Това са петте лидери на партии.

Това каза пред камерите на БНТ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 от Реформаторския блок. Целият път трябва да мине стъпка по стъпка. От ГЕРБ се обявяват за едно по-широко представителство. Реформаторският блок ще се събере и ще реши какви да бъдат нашите следващи ходове. Едно е сигурно, че БСП и ДПС не трябва да участват във властта. Ние не изземваме функциите на ГЕРБ. Те ще получат мандат и трябва да предложат формата на кабинета. Аз искам Реформаторският блок да стои тежко и отговорно на своето място, категорична беше Кунева. Реформата в съдебната система е много важна. Не знам откъде идват информациите, че ще ставам правосъден министър. Аз говоря от много време за правосъдие и ще продължа да го правя. Ние сме напълно наясно, че време няма. Народното събрание все още не свикано. Това ще е сложна коалиция, ако бъде направена. Това ще е сложен парламент, но всяко нещо с времето си, каза още тя.

Реформаторският блок е за Велико Народно събрание. Това е начина да се проведе реформа в съдебната система. Ние сме наясно, че с 23 депутата не можем да предизвикаме избори за Велико Народно събрание. ГЕРБ ще си решат за коалицията и дали тя ще бъде с участието на АБВ. Дебати по тази тема можем да водим, когато стане ясно дали те ще участват в тази коалиция, завърши Кунева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2125 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.21 | 01:12

3
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ ТАЯ ОКОКОРЕНА МАЙМУНА БЕ . ТОЛКОВА Е МАЗНА И ФАЛШИВА .
истина

2014.10.21 | 01:10

2
КУЧЕ ,БОРЕЩО СЕ САМО ЗА КОКАЛА !!!
KURVIIIIIIIII

2014.10.21 | 01:10

1
SUSTATA KURVA KATO PREDATELIA BOIKYYGLY

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини