Борисов: Престъпно имущество ще се отнема без съд

  • 04 октомври 2011 08:09

  • 1646
  • 2
Борисов: Престъпно имущество ще се отнема без съд
© Булфото

Законът за конфискация на имущество, придобито от престъпна дейност, ще бъде приет така, че ще позволява отнемане на имущество без съдебно решение.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с наши сънародници в Чехия, съобщи БНР.

"Този закон в много държави би се приел едва ли не като връщане към комунизма - конфискация без съдебно решение. Ще положим огромни усилия и ще го приемем в този вид. Във всички правови държави съдът е този, който накрая решава дали си грешен, дали по престъпен начин е придобито това имущество или каквото и да било. Ние сега ще го приведем в действие без съдебно решение", заяви още Борисов..

Представителите на българската общност в Прага, които участваха в срещата с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, се вълнуваха от предстоящите избори в България. На въпрос защо му е и президентската власт, министър-председателят отговори, че това е все едно да питаш мениджъра на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън защо му е отборът да участва в Шампионската лига.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
AJ4A

2013.11.03 | 20:50

2
Другарю Министър Председател, моля Ви, спрете да се "самодоказвате" като виден комунист, че отдавна си Ви знаем каква стока сте. Остава да върнете и народните съдилища, които да почнат пак да издават присъди на неудобните на властта. Ще споделиет ли с нас кой ще е този орган, който ще каже кое имущество как е придобито и коя дейност е престъпна. Нима не е престъпление да отдаваш държавна, общинска, че дори и църковна площ на силно занижени цени!?!? Нима не е престъпление да "подаряваш" структуро-определящи комбинати на разни червени паразитни формирования!?!?! Сещате ли се тогава чий приходи тогава са следствие на извършено престъпление и чие имущество трябва първо да конфискувате!?!?! Хайде да Ви видим тогава ........... дали думите Ви имат съответното покритие или откровено си казвате следващия Ви сценарии за справяне с "неудобните" - чрез откровена национализация на имуществото им. То не че в момента не са налице условия за безпардонно ограбване на труда и имуществото на фирмите и хората с оглед бруталното и нагло дезертьорство на съдебната система от ролята й на защитник на спазваенто и налагането на законите. За последното обаче не си и мърдате пръста ....... а защо ли ??????
ВОЛЕН СИДЕРОВ (ИБРИКА) от АТАКА

2011.10.04 | 15:47

1
АЗ ЩЕ ПЕЧЕЛЯ

Добави коментар

Водещи новини