Търсехме компромиса, а у ГЕРБ видяхме заигравка, обяви Танчев от ББЦ

  • 17 октомври 2014 17:41

  • 2047
  • 5
Търсехме компромиса, а у ГЕРБ видяхме заигравка, обяви Танчев от ББЦ
©

Ние не отидохме с нагласата да управляваме заедно с ГЕРБ. Нашата нагласа за тези преговори беше да се намери достатъчно голяма дясно-центристка подкрепа.

Това обяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ Светлин Танчев от „България без цензура“ часове след края на преговорите между партиите на Бареков и Борисов, които обаче приключиха без консенсус.

От самото начало у ГЕРБ видяхме една съпротива, една заигравка, а ние не бяхме отишли да се конфронтираме, търсехме компромиса, общите неща, посочи зам.-председателят на ББЦ и бивш член на партията на Борисов.

По думите му на срещата Менда Стоянова е изчела всяка точка, дала е копия, разграничени са били точките в преговорния процес, тръгнало се е точка по точка.
„Опитахме се да кажем, че имаме готовност за компромиси, а те тръгнаха да отговарят, че ни нямат доверие, че ние сме готови на компромиси“, коментира политикът на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Изключително озадачен бях от подхода на преговорите, отбеляза Светлин Танчев, който обаче не изключи съвсем ГЕРБ от бъдещите планове на ББЦ.
„Все още не сме се оттеглили от позицията си, че може би ще подкрепим правителството на ГЕРБ“, каза Танчев.

Той разкри, че лидерът на „България без цензура“ също е бил много изненадан от реакцията на хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

2047 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.10.21 | 15:21

5
По добре нови избори, колкото и да ни струват, отколкото коалиции. Една коалиция е управление без отговорност. Единствен Борисов направи правителство без никой и си понесе последствията, защото е мъж. От 25 години всички крадяха и виновни нямаше. Аз казах.
ЕВРО ИЗМАМНИК

2014.10.21 | 15:21

4
КЪДЕ Е ДУДУКА С НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРУПА,С ПОДГОТВЕНИТЕ МИНИСТРИ???СИГУРНО ЩЕ ДОЙДЕ С КОФАТА С ВАЗЕЛИН.ДУДУКА УНИЖИ СВОИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ НЯКОЙ ДРУГ.

2014.10.21 | 15:20

3
Бойко, ако не можеш да създадеш правителство с РБ и НФ - тръгвай към нови избори! Толкова изстрадахме, ще почакаме още няколко месеца! Тия рубладжии ги зарежи! Или ти или нови избори, до дупка!

2014.10.21 | 15:20

2
Sadece GERB!

2014.10.18 | 11:43

1
GERB yaşamak için!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини