Близнашки: Ще има ново правителство, вярвам го (видео)

  • 17 октомври 2014 08:14

  • 1927
  • 4
Близнашки: Ще има ново правителство, вярвам го (видео)
© Булфото

"Протестите не са моето амплоа. Излязох на улицата, за да дадем отпор на родната олигархия, защото положението стана нетърпимо", заяви в интервю за Нова телевизия служебният министър-председател Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

„Големият проблем в България е липсата на обновление в политическите партии. Затова и има осем партии в парламента, защото хората искат да има разбирателство. Изненадан съм защо Реформаторите не могат да оценят собственото си положение в обществото – да си дадат сметка, че имат 23 места и да не поставят неизпълними условия“, заяви той.

„Никой не може да очаква, че демонтирането на модела „КОЙ” ще стане бързо – това предполага подмяна на целия политически елит, което ще продължи 7-8 години“, поясни Близнашки.

„ Давам си още две-три седмици начело на държавата – дотогава ще има ново правителство, вярвам го“, каза той.

Според него, едни нови предсрочни избори ще са катастрофа за страната.

Близнашки не смята, че е имало политическа чистка в служебния кабинет: „Уволнили сме 100-150 души, имаше много тежки случаи на корупция“.

Относно това защо Метин Казак стана посланик в Катар, Близнашки обясни, че така кабинетът пазел етническия мир.

Служебния министър обяви още, че ще се върне към преподаването, когато му свърши мандата и обяви, че няма да се цели за място в Конституционния съд.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.18 | 16:22

4
Кво ни плаши с нови избори много добре знае тази свиня че при нови избори и 50 депутати няма да вземе Герб затова бърза.

2014.10.17 | 17:49

3
Aз не се страхувам от нови избори. Пак ще гласувам за АТАКА !
BBisPedal

2014.10.17 | 17:48

2
Най-хубавата новина е, че Боко Тиквата НОКОГА повече НЯМА да има мнозинство за правителство! Стабилно правителство може да има само ако наркобарона Боко Тиквата влезе в затвора!
BBisPedal

2014.10.17 | 17:47

1
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини