Кунева: Ако има воля, няма непреодолими пречки между ГЕРБ и РБ

  • 16 октомври 2014 09:47

  • 1771
  • 1
Кунева: Ако има воля, няма непреодолими пречки между ГЕРБ и РБ
© Булфото

Ако има воля, няма непреодолими пречки между ГЕРБ и Реформаторския блок. Това заяви в интервю за "Фокус" председателят на Движение "България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя определи вчерашните разговори като задълбочени и сериозни, а не като формално минаване по темите.

Следващите стъпки зависят от добрата воля и на двете страни, смята Кунева. Според нея екипът за преговори на Реформаторския блок е отишъл подготвен на разговорите с ГЕРБ. "За нас много е важно да очертаем общата рамка, средата, в която би работило едно бъдещо мнозинство и правителството", допълни Кунева.

Теми като съдебната система не е изненада за никого, че продължават да бъдат много важни, отбеляза тя. Кунева допълни, че реформаторите очакват от ГЕРБ задълбочена дискусия по тази тема. Тя акцентира върху административната реформа, обществените поръчки, които са добре разписани и обяснени в програмата на реформаторите. Тя допълни, че представителите на блока имат и друго притеснение, не случайно Корман Исмаилов е присъствал на преговорите, защото в страната трябва да се поддържа тон на толерантност, категорична бе Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1771 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.16 | 16:42

1
Кой беше този идиот , който обеща 10 зам. министри на ДПС ? Сега какво ли ще обещае на Касим Дал , може би 20 ? Не мога да си спомня името му , но му викат тиква , главоч , рапон , Буда , сюнетчията , турския минетчия ! От ГЕРБ е !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини