Ръководството на ББЦ не е поръчвало натиска върху Ана Баракова (видео)

  • 16 октомври 2014 08:21

  • 2670
  • 4
Ръководството на ББЦ не е поръчвало натиска върху Ана Баракова (видео)
©

Светлин Танчев от „България без цензура” заяви, че категорично ръководството на партията не е поръчвало натиска върху учителката по биология от Пловдив Анна Баракова, която беше избрана за депутат от Пловдив, след като номерът ѝ в листата съвпадна с номера на партията в бюлетината.

„Категорично не е поръчвано и няма как да е поръчвано това от ръководството. И вчера се обърнах към г-жа Баракова да я призова да се свърже с мен, г-н Бареков или някой друг от ръководството на партията и ако е имало натиск, да ни уведоми, да дойде да говорим и да вземем съответните мерки”, заяви Светлин Танчев в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

По думите му досега никой от ръководството не е успял да осъществи контакт с нея.

Танчев обясни, че Дяко Дяков, когото Баракова обвини в пряк натиск, е бил подреден на второ място в листата на партията в Пловдив, тъй като е адвокат, а партията би имала по-голяма нужда от юристи и финансисти в парламента.

„Предполагам, че е имало някакъв разговор между нея и Дяко Дяков. За мен тя от първия ден е депутат. Като лидер на тази парламентарна група аз трябва да се видя с нея. Тя трябва да попълва поне три вида документи”, заяви Танчев.

Той обясни, че ръководството на партията многократно се е опитало да се свърже с Анна Баракова, но тя не отговаряла. Освен това Танчев заяви, че е учуден защо тя първо се е свързала с отцепници от ББЦ.

Танчев отхвърли и твърденията, че Бареков е ходил при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да се извинява.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2670 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен

2014.10.16 | 14:29

4
Естествено, че ако е имало идея за натиск, от ББЦ като в другите партии, щяха да накарат кандидатите от листата на партията след втория да подпишат предварителни споразумения за оттегляне от депутатското място.
Савов

2014.10.16 | 14:29

3
Тази жена загуби доверието на хората.
гошо

2014.10.16 | 14:29

2
А кой го е поръчал този натиск?Посланникът на Монголия ли?
Любо

2014.10.16 | 14:28

1
Тъпа овца!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини