ВМРО: Сидеров работи за ДПС

  • 20 май 2011 16:32

  • 761
  • 0
ВМРО: Сидеров работи за ДПС
©

ВМРО използва скандала пред джамията, за да изригне поредната доза нападки срещу политическия си враг "Атака".

Воеводите осъдиха поведението на лидера й Волен Сидеров, което нарекоха "цирково представление" и предупредиха, че с действията си "Атака" работи за втвърдяване на електората на ДПС.

След като досега подкрепяше безусловно управляващите от ГЕРБ, „Атака” следваше да използва ресурса на властта, за да се бори срещу антиконституционната партия на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, се казва в официалното становище на ВМРО.

Според тях ако Сидеров наистина иска да спре високоговорителите на джамията, трябва да използва законовите методи на властта - чрез представителството си в Народното събрание и общинския съвет. прави евтини скандали, които имат обратен ефект.

"Да се подиграваш с верските чувства на мюсюлманите у нас по време на петъчната им молитва в никакъв случай не е еднозначно с това да противостоиш на политическия ислям.

Такова поведение е не просто безотговорно, а цели да предизвика проблеми между християни и мюсюлмани у нас. Българските патриоти не делят гражданите на държавата по религиозен признак", се казва още в изявалението на войводите".

Последвайте канала на

761 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини