Заседанието на тристранката отложено за сряда

  • 29 септември 2014 11:30

  • 975
  • 0
Заседанието на тристранката отложено за сряда
©

Служебният кабинет отложи насроченото за днес заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, както поискаха още в петък синдикати и работодатели.

"Националният съвет за тристранно сътрудничество ще разгледа проектите за изменение и допълнение на законите за държавния бюджет за 2014 г. и за бюджета на Националната здравноосигурителна каса на заседание в сряда, 1 октомври, от 11.00 часа.  Заседанието в Министерски съвет ще бъде председателствано от вицепремиера Йордан Христосков", гласи каченото на сайта на Министерски съвет съобщение на правителствената информационна служба.

Аргументът на синдикати и работодатели да не участват на насроченото за днес заседание е, че не са спазени сроковете за предоставяне на документите за дискусията.

Тази сутрин социалният министър Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл заяви, че заседанието най-вероятно ще бъде отложено, за да бъде дадено време на синдикатите и работодателите да се подготвят за дебата относно актуализацията на държавния бюджет.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини