Земеделският министър декларира общия си бизнес с Порожанов

  • 09 септември 2014 12:47

  • 3327
  • 4
Земеделският министър декларира общия си бизнес с Порожанов
©

Земеделският министър Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град декларира общия си бизнес с финансовия министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в.

Грудев е декларирал подадено заявление за освобождаване от поста зам.-председател в неправителствената организация – “Сдружение Център за стратегически анализи, финансиране и европейски фондове”. Това стана с декларация за заемани длъжности 12 месеца преди поемането на министерския пост, информира Труд. Припомняме ви, че чрез това сдружение финансовият министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в, земеделският Грудев и сегашният шеф на кабинета на аграрния министър Иван Капитанов са развивали общ бизнес. “Правили сме единствено анализи за новата селскостопанска политика на ЕС от 2015 до 2020 г., които сме предоставяли на други НПО и на европейски посолства”, коментира преди седмица Грудев пред “Труд” и подчерта, че не са работили по европроекти. И тримата вече са направили необходимите стъпки за излизане от управата на НПО-то. Грудев е декларирал и ипотечен кредит от 40 000 лв. към “Уникредит булбанк”.

Финансовият министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в е декларирал, че 12 месеца преди да заеме поста е бил член на надзора на Българската банка за развитие.  Вече е продал 1700 броя акции в "Химимпорт", 1000 в "Елхим Искра", 784 в “Монбат”, 414 в “Трейсгруп  холдинг”, 20 в “Албена”АД. Към дата на назначаването си в служебното правителство той е имал акции във “Винарска изба Розова долина”, “София БТ” и др.

Строителният министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е декларирала, че има частен интерес към дейността на "А и А" Архитекти ООД. Това е архитектурното студио на съпруга й  Ангел Захариев. Сред проектите на фирмата са небостъргача на Цариградско шосе до търговската верига “Метро”.

Вицепремиерът по еврофондевете Илияна ЦановаИлияна Цанова Илияна Цанова е родена на 19 януари 1976 г. в гр. София. Магистър по финанси от Университета за е декларирала, че е председател на борда на директорите на инвестиционен фонд за общинска инфраструктура къв Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР). Посочила е, че е и в борда на фонд ФЛАГ, от който се отпуска финансиране на общините с европроекти. ЕВБР е сред акционерите във фонда. В началото на август Цанова е подала оставка като член на борда на ФЛАГ.

Екоминистърът Светлана ЖековаСветлана Жекова Светлана Жекова е родена на 1 февруари 1967 г. в София. Завършва 9-а Френска гимназия в София. е декларирала единствено потребителски кредит от ПИБ за 15 000 евро.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3327 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЛИДА

2014.09.10 | 10:14

4
ПОРОЖАНОВ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СЛЕД НАЗНАЧАВАНЕТО СИ ЗАПОЧНА ЛУКСОЗНИЯ РЕМОНТ НА КЪЩАТА СИ В КРАСНА ПОЛЯНА
гошо

2014.09.10 | 10:14

3
ОСТАВКА,РАЗСЛЕДВАНЕ,СЪД,ЗАТВОР,соросоиди недоклатени.

2014.09.10 | 10:11

2
след като ги уличиха че са подали деклараци със невярно съдържание сега павят опит да замажат работите все едно нищо не е станало .Ако бяхме правов държава а не мутренска сега тези юнаци да са на топло

2014.09.10 | 10:11

1
Не с лошото.Те са невинни.Само дето са работили почти заедно, нещо като в ТПК.

Добави коментар

Водещи новини