"Анти ГЕРБ" протест казва "Не" на кабинета "Близнашки"

  • 04 септември 2014 15:32

  • 5913
  • 29
"Анти ГЕРБ" протест казва "Не" на кабинета "Близнашки"
©

Фейсбук коалиция "Анти ГЕРБ" ще каже "Не" на кабинета Близнашки, който обслужва монополите, олигархията и мутрите на 8 септември (понеделник) от 18,30 пред сградата на Министерски съвет с голям протест.

Това заяви пред BNews Борислав Цеков от гражданско движение "Модерна България" и част от Фейсбук коалиция "Анти ГЕРБ".

По същото време мегапротести ще има и в други градове на страната, сред които Варна, Бургас, Пловдив, Благоевград и Габрово. Там хората ще се събират пред местната община, всички те обединени в каузата за невръщането на Борисов и свитата му на власт, разкри той.

Групата "Анти ГЕРБ" Борислав Цеков описа като пъстра група, в която членуват хора с различни политически и професионални разбирания. Всички те обаче са обединени около едно - протеста срещу евентуалната реставрация на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Първите стъпки в тази посока се правят дори без избори.

Кабинетът „Близнашки“ е кабинет на ГЕРБ, Реформаторския блок и Протестна мрежа и се явява маша на монополите, олигархията, виждаме лобистките пробиви, които се правят, коментира още той. Цеков припомни и масовата политическа чистка на всички нива - неща, които едно служебно правителство няма право да върши.

Това ще бъде първият служебен кабинет, който предизвиква протести и който става причина да се извика на висок глас „Оставка“, отсече още политикът.

От думите му стана ясно, че от групата са изпратили писмо до всички основни партии да включат по някакъв начин в кампанията си призива им „Вън мутрите от политиката.“. Част от тях са отговорили положително.

Организаторите са изпратили уведомление и са поискали според закона разрешение за провеждането на протест всяка вечер в 18.30 часа в пространството между Министерски съвет и Президентството, за периода от 8 до 21 септември.

Няма значение кой от коя партия е, всички искаме България да бъде европейска държава, а не мутренска, обясни Борислав Цеков и добави, че ще продължат да разобличават хора и партии, които са сателитни на ГЕРБ. Като сателити на Борисовата партия той изтъкна реформаторите и Патриотичният фронт.

Има месец до изборите и смятам, че безобразията на служебния кабинет ще разкрият истинския лик на това какво готви ГЕРБ и тези сателитни формации след изборите и ще получат звучен шамар, заключи още Цеков.

Последвайте канала на

5913 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2014.09.09 | 22:47

29
Тоя Цеков е нечистоплътен фалшификат ! И той е от боклуците , бивш царски лизач !САМО АТАКА е автентична , пробългарса партия , опозиция на всички европедерастки боклуци ! ВСИЧКИ с № 11 !

2014.09.09 | 22:47

28
Това педерастче Цеков го ползват за мръсни цели ! ИСТИНАТА Е , че ръководствата и на БСП , и на ГЕРБ , и на АБВ , и на ББЦ , и на Реф . блока са БАНДИ бивши комунисти ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ ! БАНДИТИ с БЕЛИ ЯКИЧКИ ! ПРЕДАТЕЛИ и ЧУЖДИ СЛУГИ ! Заради тях БЪЛГАРИЯ умира и заприлича на пустиня ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !
СССР

2014.09.09 | 22:47

27
С избори няма да се промени нищо, вече назрява време за революция, истинска болшевишка промяна с много кръв, арести за всички които крадоха и безчинстваха за през тия 25 години!
атакларъ УМРЯ НА РЯЗАНИЯ НА ДОГАН

2014.09.09 | 22:47

26
САМО ГЕРБ И ГЕНЕРАЛА ТАМ Е ИСТИНАТА БРАТЯ БЪЛГАРИ ДРУГИТЕ СА КОМУНИСТИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ
мунчо

2014.09.09 | 22:47

25
Това комунистическо турско говедо Цеков ,не беше ли министър на енергетиката ,който заедно с ДПС ограби енергетиката и построиха цанков камък .Пълен боклук ,вижте го на снимката .Такива като него са против Герб,защото им идва края на тия боклуци

2014.09.09 | 22:47

24
Българчета милички, скриите се в малките си апартаментчета и къщурки, където, за да ги съградите родителите ви и вие сте работили мизерни неплатени работи цял живот. Скриите се, за да не виждате как цял живот ви потъпкват по един и същи начин, как се гаврят с вашиия живот и живота на вашите близки, Защо вие с мъничките си очички и още по- мъничките си ушички отказвате да приемете, че дори и 3 та ръка не сте. На никой не му пука, че вашето имане заминава на кино, на никой не му пука дори и да умирате, дори и вашите деца да умират, това са просто една пенсия, една заплата, едни детски по- малко. Докато си траете, така ще бъде!Отидете по света и кажете Гордо, че вие сте Българин, да видите хората отсреща какво отвращение изпитват от вас.

2014.09.09 | 22:47

23
Всички АТАКИСТИ са едни нехранимайковци които ги мързи да работят и чакат наготово някой да ги храни.Ако са много работни няма по цял ден да дежурят по форумите и да търсят кусури на хората а ще се борят с техните за които не си признават.
GAI BANIO

2014.09.09 | 22:47

22
4ervenu6ki sinovrati depesarski izmekiari ibrik4ii dupelizci ,onanisti,nekrofili va6iat miting e predizvikan ot pani4eski straj,mili ne5tastnici ne mogete da promenite ni6to ,,GERB E NOMER 9 TOVA GOVORI LI VI NE6TO.VIVA VIVA GERB

2014.09.09 | 22:47

21
На комунягите започна да им пари под краката и нададоха вой!Сестра Галева ще събира протестиращи в Кюстендил,тоя пък ще прави мегапротести.Голям смях!!!! Надява се Дудука да го подкрепи с платените цигани-то това им е електората.
Дедо Гиц

2014.09.06 | 21:50

2
Яко паника е обзела всички партии за да организират протести, още преди ГЕРБ да е спечелил изборите. По добре е да си зададете въпроса, защо ГЕРБ ще спечели. Тогава може би ще разберете, къде се намирате в обществото.

2014.09.07 | 19:09

20
Ти дърт педераст, много разбираш от политика май?
Аз казах.

2014.09.07 | 09:05

16
Защото ще купят циганския вот, а като включат и мъртвите души (около 1 милион) - ето ти победа!!! А след това ще има закриване на болници, източване на здравната каса, разходки с правителствения самолет и т.н. Е, стига толкова! Събуди се народе и избери АТАКА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини