Изслушване на Цветанов заради Катуница иска БСП

  • 28 септември 2011 08:46

  • 747
  • 1
Изслушване на Цветанов заради Катуница иска БСП
©

Очаква се в парламента БСП да поиска изслушване на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за конфликта в Катуница, предаде Дарик.

Цветанов е в отпуск в предизборната кампания заради това, че оглавява предизборния щаб на управляващата партия. Изпълняващ длъжността министър в момента е заместникът му Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

В програмата за работа на Народното събрание за тази седмица е обсъждането на проект за решение за увеличаване на капитала на страната ни в Банката за развитие в Съвета на Европа.

Избраниците трябва да гласуват и освобождаването на инспектор от инспектората на Висшия съдебен съвет. Анита Михайлова е депозирала оставка от поста.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.09.28 | 10:27

1
нали изборите за президент са по-важни от случващото се в държавата ... после убеждавайте хората да гласуват за вас и да ви вярват че си вършите работата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини